Bookmarks

    Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών» αποτελεί ο τερματοφύλακας Γιάννης Φυρινίδης του οποίου η συνεργασία του με τον Α.Ο.Κ. ολοκληρώθηκε. Πιο συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Γιάννης Φυρινίδης συναντήθηκε με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και εκεί οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την λήξη της συνεργασίας τους.

    Έτσι η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη στις επόμενες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα πορευτεί με τον γκολκίπερ Νάσο Αθανασίου και τον νεαρό τερματοφύλακα, Κυφωνίδη.

     

    Επέστρεψαν στις προπονήσεις

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση δόθηκε σήμερα Τετάρτη (29/4) συνέχεια στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (3/5 στο Σουφλί με τον τοπικό Έβρο. Πρόκειται για μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Α.Ο.Κ. θα επιδιώξει να κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης, στην προσπάθεια που θα κάνει μέχρι το τέλος για να εξαντλήσει όσα περιθώρια υπάρχουν, για την κατάκτηση της 2ης θέσης, μήπως και προκύψει κάποια αναδιάρθρωση. Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης για το εκτός έδρας παιχνίδι στον Έβρο Σουφλίου, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμβρόσιου Παπαδόπουλου ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του, ενώ αντίθετα κάρτες συμπλήρωσαν οι Μπαρέττας και Μπαντάνης. Από κει και πέρα οι ποδοσφαιριστές, Θανάσης Κανούλας και Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης θα συνεχίσουν την αποθεραπεία τους μήπως και προλάβουν να γίνουν καλά.

    Comments are closed.