Bookmarks

    Ο MVP της Α.Ο.Κ. στο διπλό με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων την προηγούμενη Κυριακή (29/3)  (τα δυο γκολ του 0-2, ερχόμενος από τον πάγκο) ήταν ο επιθετικός των «Αργοναυτών» Παντελής Κρυστάλλης. Ο έμπειρος φορ, που ήρθε το χειμώνα από τον Αγροτικό Αστέρα και θέλει την… τέταρτη σερί άνοδο (!), και μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια και για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

     

    Μετρ στους… προβιβασμούς θεωρείται ο Παντελής Κρυστάλλης. Ο 32χρονος Σερραίος στράικερ έχει να επιδείξει τρεις σερί ανόδους την προηγούμενη τριετία, από τη Γ΄ Εθνική στη Football League, με Εθνικό Γαζώρου, Αιγινιακό και Αγροτικό Αστέρα (ήρθε από τους «πράσινους» τον χειμώνα στον Α.Ο.Κ.) και φιλοδοξεί να τις… επεκτείνει με την Καβάλα, κόντρα στο γενικό «ρεύμα» και τον ανταγωνισμό.

     

    Ο ίδιος μεταξύ των άλλων επισημαίνει και τα εξής: «Φυσικά και δεν είμαστε αουτσάιντερ στη μάχη της ανόδου. Οι περισσότεροι «βλέπουν» και υπολογίζουν τον Πανσερραϊκό και τον Άρη Θεσσαλονίκης. Εμείς το πιστεύουμε, ότι μπορούμε να κάνουμε το απόλυτο νικών και να ανέβουμε, ειδικά αν δεν κερδίσει το Σάββατο ο Πανσερραϊκός τον Άρη και μείνουμε όλοι κοντά στην κατάταξη. Με διπλό η κατάσταση δεν είναι τόσο διαχειρίσιμη. Κυνηγάμε την άνοδο επί ίσοις όροις και θέλουμε τον τίτλο. Έχουμε έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ, ειδικά μετά τη χειμερινή ενίσχυση και άριστο κλίμα. Όλα τα κενά αναπληρώνονται επάξια. Η πρωτιά δεν είναι όνειρο, γιατί πολλές αγωνιστικές ήμασταν στην κορυφή, ή πιο κοντά σε αυτή. Θα παλέψουμε ως το τέλος και θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, τώρα που έρχονται τα ντέρμπι, που κρίνουν πολλά και κορυφώνονται οι προσπάθειές μας».

     

    Για να συνεχίσει ο έμπειρος επιθετικός των «Αργοναυτών» Παντελής Κρυστάλλης. «Ήταν διπλή χαρά που πέτυχα δυο γκολ στους Αμπελόκηπους και πήραμε μια νίκη-ανάσα. Περίμενα τα πρώτα μου γκολ. Ήταν δύσκολος αντίπαλος, αλλά αξίζαμε το διπλό. Είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο. Τώρα προέχει το τρίποντο στο τοπικό ντέρμπι με τον Ακροπόταμο το ερχόμενο Σάββατο στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μάς. Τέτοια ματς κρύβουν ιδιαιτερότητες, πολλοί παίκτες είναι γνωστοί και όλοι θέλουν να αποδείξουν κάτι. Εμείς δεν θέλουμε να χαρίσουμε… τίποτα στους αντιπάλους μας στο εξής».

     

     Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι του Σαββάτου (4/4) στις 4 το απόγευμα με τον Ακροπόταμο. Στα αγωνιστικά ο Κώστας Ανυφαντάκης μάλλον δεν υπολογίζει τον τραυματία Θανάση Κανούλα ο οποίος  υποβλήθηκε σε μαγνητική όπως και τον Βασίλη Βιτλή που συμπλήρωσε 4 κίτρινε κάρτες. Από κει και πέρα η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα την Πέμπτη (2/4) στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου. Στόχος της συνέντευξης τύπου είναι να στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας ακόμα περισσότερο από τον φίλαθλο κόσμο που πρέπει στην τελική ευθεία που βρισκόμαστε να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη. Τέλος, να σημειωθεί ότι σήμερα Τετάρτη (1/4) συνοδευμένος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργο Φιλόσογλου ο Καβαλιώτης επιστήμονας (εργοφυσιολόγος) Θεόδωρος Μπούμπουρας ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. αλλά και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας, στα αποδυτήρια της ομάδας στο «Ανθή Καραγιάννη» για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την βιολογική προσαρμογή κατά την μυϊκή προσπάθεια, ενώ υποβλήθηκαν οι παίκτες σε εξετάσεις.

    Comments are closed.