Bookmarks

    Ο μεγάλος άτυχος ενόψει του αγώνα του Σαββάτου, Πέτρος Βελισσαρίου, μίλησε στο «kavalabc», τονίζοντας πως θα δουλέψει σκληρά να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα παρκέ και τόνισε πως ο στόχος της ομάδας του μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, είναι μόνο νίκες…

     

    – Πόσο σοβαρός αποδείχτηκε ο τραυματισμός σου;
    – «Είναι αρκετά σοβαρός και σίγουρα θα μείνω εκτός 3-4 εβδομάδες! Δε ξέρω εάν θα προλάβω να αγωνιστώ άλλη φορά στο πρωτάθλημα. Αλλά να είστε σίγουροι πως θα προσπαθήσω να γυρίσω πιο δυνατός από ποτέ άλλοτε. Ήταν κάτι δυσάρεστο για μένα, αλλά αυτά έχει ο αθλητισμός και ο τραυματισμός είναι στο πρόγραμμα»

     

    – Το παιχνίδι του Σαββάτου πως θα το χαρακτήριζες;
    – «Είναι ένα πολύ δυνατό ματς, με μία ομάδα με μεγάλο σερί. Έχει  ρυθμό στο παιχνίδι της, έχει αποκτήσει χαρακτήρα και συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού.  Θα μας χτυπήσει στα ίσια και θα παλέψει σκληρά να μας κερδίσει, άλλωστε μαθηματικά έχει ελπίδες ακόμη και να βγει. Θα έχει ένταση το παιχνίδι το γνωρίζουμε»

     

    – Πως διαχειριστήκατε στα αποδυτήρια την ήττα μετά από 16 νίκες;
    – «Δε σας κρύβω πως ήταν μοναδικό το κλίμα, ήταν περίεργα, όλοι ήμασταν κουρασμένοι, απογοητευμένοι με τους εαυτούς μας, είχαμε  τραυματίες, όλα ήταν στραβά. Μας κακοφάνηκε. Πολύ θα έλεγα μάλιστα, όμως θεωρώ ότι έχουμε  την ποιότητα σαν ομάδα να επιστρέψουμε στις νίκες και μέχρι τέλους να μη κάνουμε άλλη ήττα»

     

    -Για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Α1, είναι ξεκάθαρο φαβορί ο Αρκαδικός;
    – «Ναι, είναι φαβορί ο Αρκαδικός, κρατάει την τύχη στα χέρια του. Το Ψυχικό με τη νίκη του σε μας, θα έχει την ευκαιρία να τα παίξει «όλα για όλα» στην Τρίπολη. Οι υπόλοιπες ομάδες χρειάζονται διάφορους συνδυασμούς αποτελεσμάτων»

     

    -Ήταν η πιο γλυκιά στιγμή στου στην ομάδα η φετινή άνοδος;
    – «Ξεκάθαρα ναι! Σε σχέση με τον υποβιβασμό από την Α1, ή πέρυσι με την αποτυχία μας να προβιβαστούμε, το πρωτάθλημα φέτος είναι η καλύτερη στιγμή και για μένα και για όλα τα παιδιά».

    Comments are closed.