Bookmarks

    Ιδανικός «αυτόχειρας» αποδείχθηκε σήμερα Μεγάλη Τετάρτη (8/4) το απόγευμα ο Άρης Ακροποτάμου, παρά το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε και ο οποίος στο εξ’ αναβολής παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο του με τον Έβρο Σουφλίου, γνώρισε την ήττα με σκορ (0-1). Ταυτόχρονα έκανε πολλά βήματα πίσω σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση σωτηρίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

    Στο κρισιμότερο και πλέον καθοριστικό από κάθε πλευρά παιχνίδι στην χρονιά που διανύουμε, οι παίκτες του Άκη Βάβαλη προσπάθησαν για το καλύτερο αλλά κατάφεραν να δαμάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων, δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους και γνωρίσαν μία ανέλπιστη ήττα, παρά το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν σε όλο το παιχνίδι. Βέβαια θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι η τύχη τους γύρισε δύο φορές την πλάτη με ισάριθμα δοκάρια που είχαν οι γηπεδούχοι. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Σουφλίου έπαιξαν έξυπνα, είχαν την τύχη με το μέρος τους και στο τέλος κατάφεραν να πάρουν μία πολύ σπουδαία νίκη, η οποία τους δίνει το δικαίωμα για να αισιοδοξούν για παραμονή στην κατηγορία. Δυστυχώς όμως από την άλλη πλευρά τα περιθώρια για παραμονή του Άρη Ακροποτάμου στένεψαν και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

     

    Στάθηκαν άτυχοι

    Στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη τους στα παρέ του Άρη Ακροποτάμου, οι παίκτες του Σουφλίου κατάφεραν να πετύχουν το γκολ με το οποίο κρίθηκε ο αγώνας. Ήταν το 5’ της αναμέτρησης όταν ο Εμρέ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής των γηπεδούχων με σουτ έγραψε το (0-1). Ένα γκολ με το οποίο κρίθηκε ο αγώνας. Οι παίκτες του Άκη Βάβαλη προσπάθησαν να αντιδράσουν στην εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά ήταν άτυχοι δύο φορές, Στο 21΄ ο Εμρέ πλάσαρε και ο Σεφερίδης έσωσε στη γραμμή, ενώ στο 27΄ ο Μπάμνιος έδιωξε σωτήρια την κεφαλιά του Ζωγραφάκη για τους γηπεδούχους. Στο 28΄ ο Ακροπόταμος ζήτησε πέναλτι, σε χέρι του Μπάμνιου μετά από κεφαλιά του Κωνσταντινίδη, αλλά ο Βεροιώτης ρέφερι Καραντώνης άφησε το ματς να συνεχιστεί. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης «στρίμωξε» τους Θρακιώτες και πίεσε τουλάχιστον για το γκολ της ισοφάρισης, που όμως δεν ήρθε ποτέ. Στο 58΄ ο Ζωγραφάκης βρήκε τον Αποστολίδη που εξ’ επαφής σούταρε άουτ, ενώ στο 82΄ η κεφαλιά του προωθημένου Σεφερίδη αποκρούστηκε αρχικά από τον Μπινόπουλο και μετά από το οριζόντιο δοκάρι. Το δεύτερο δοκάρι για παίκτες του Άκη Βάβαλη ήρθε στο 85΄, σε σουτ του Χιζανασβίλι.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Άρη Ακροποτάμου με τον Έβρο Σοφλίου ήταν ο Δημήτριος Καραντώνης της Ε.Π.Σ. Ημαθίας με βοηθούς του, τους κ.κ. Στέφανο Παρασίου (Ε.Π.Σ. Ημαθίας) και Χρήστο Τζιαμπάζη (Ε.Π.Σ. Κοζάνης), οι οποίοι σε γενικές. γραμμές τα πήγαν καλά. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Άρης Ακροποτάμου: Μπαντής, Κωνσταντινίδης, Μαυροκεφαλίδης, Σεφερίδης, Κουάνγκ, Ζωγραφάκης, Γκεοργκίεφ (59΄ Μονιός), Καμπερίδης Βλάχος, Αποστολίδης (70΄ Γιόβτσεφ), Χιζανασβίλι.

     

    Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Γαβανάς, Τσαπάνης, Μπάμνιος, Κίτσος, Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Λαμπερνάκης, Εμρέ (81΄ Τοπούζης), Ευφραιμίδης (70΄ Αντωνιάδης), Μάτεφ (90΄ Γωνιάδης).

     

    Η βαθμολογία – 25η αγωνιστική

    1. Πανσερραϊκός (45-16) 59

    2. Καβάλα (46-13) 58

    3. Άρης Θεσσαλονίκης (44-12) 58

    4. Δόξα Δράμας (39-22) 46

    5. Καμπανιακός (37-27) 38

    6. Εθνικός Νέου Αγιονερίου (34-26) 37

    7. Έβρος Σουφλίου (25-25) 34

    8. Θύελλα Φιλώτα (28-26) 33

    9. Ηρακλής Αμπελοκήπων (25-25) 33

    10. Εθνικός  Αλεξανδρούπολης (24-23) 32

    11. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (30-44) 28

    12. Άρης Ακροποτάμου (21-39) 25

    13.Απόλλων Αρναίας (17-35) 22

    14. Αναγέννηση Γιαννιτσών (15-44) 20

    15. Ορφέας Ελευθερούπολης (24-35) 18

    16. Καστοριά (16-60) 8

    Comments are closed.