Bookmarks

    Με δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ενημερώνει τα σωματεία που έχουν εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως προς τη διοργανώτρια αρχή και επιθυμούν να τις τακτοποιήσουν, παρακαλούνται να περάσουν από τα γραφεία της Ένωσης.

     

    Αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα γίνεται μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο να σημειώσουμε ότι γίνονται γνωστές και όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    – «1. Πρωταθλήτρια ομάδα της Ε.Π.Σ. Καβάλας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 αναδείχθηκε η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, η οποία θα διεκδικήσει μετά από μία σειρά αγώνων με τους πρωταθλητές Ε.Π.Σ. Έβρου-Θράκης και Ξάνθης, την άνοδό του στην Γ’ εθνική κατηγορία.

     

    2. Το τριήμερο 8-9-10/5/2015 το σωματείο μας Α.Ο. Ποταμιάς διοργανώνει στη Θάσο το καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου, για ποδοσφαιριστές κατηγορίας [Κ-15], με επωνυμία «Αλκέτας Παναγούλιας».

     

    3. Ενημερώνουμε τα σωματεία μας Άρης Ζυγού, Άρης Πρίνου, Ασπίδα Πολυστύλου, Εθνικός Νέας Καρυάς, Κεραυνός Καλλιράχης, Α.Ο. Ποταμιάς, Αίας Παναγίας, Άρης Ακροποτάμου, Ατρόμητος Ακροβουνίου, Νέστος Χρυσούπολης, Φίλιππος Χρυσοκάστρου, Κεραυνός Πέρνης, Αετός Ερατεινού, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Π.Ο. Κεραμωτής, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Μαίανδρος Γέροντα Παγγαϊκός Παλαιοχωρίου, Ολυμπιακός Καβάλας, ΠΑΟΚ Καβάλας, Αστέρας Καβάλας, Ορφέας Ελευθερούπολης και Φρίξος Ελευθερούπολης ότι οφείλουν οικονομικούς απολογισμούς προς την Γ.Γ.Α. Με πολλά Δελτία Τύπου ζητούσαμε να επικοινωνήσουν τα ανωτέρω σωματεία με την Ε.Π.Σ. Καβάλας ώστε να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες κάτι που δεν έγινε. Αν λοιπόν επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, παρακαλούνται να περάσουν από τα γραφεία της Ένωσης.

     

    4. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:  

    Μαυρομάτης . Μ.Α. Αντιφιλίππων, 1 αγωνιστική.

    Περδίκης Θ. Ασπίδα Πολυστύλου, 1 αγωνιστική».

     

    Comments are closed.