Bookmarks

    Απόλυτα δικαιολογημένη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας μετά την εξασφάλιση και μαθηματικά της ανόδου στην Α1 κατηγορία.

     

    Και αυτό γιατί και μαθηματικά, πλέον, οριστικοποιήθηκε το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (4/5) η αναμενόμενη επιστροφή της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στα «σαλόνια» της Α1 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας μετά από 2 χρόνια παραμονής στην Α2 και βέβαια μετά τη νέα νίκη αυτήν την φορά στο Παγκράτι με σκορ (75-84) για την 22η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Το επίτευγμα τεράστιο, όπως τεράστια ήταν και η προσπάθεια που καταβλήθηκε ολόκληρη την χρονιά από τη διοίκηση του Κώστα Πακακωνσταντίνου, από τον προπονητή Γιάννη Τζήμα και όλους τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, τους μεγάλους πρωταγωνιστές που ήταν οι παίκτες και βέβαια τους καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι στήριξαν την όλη προσπάθεια.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα

    Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Γιάννης Τζήμας στις δηλώσεις του δεν έκρυψε την μεγάλη του ικανοποίηση για την μεγάλη επιτυχία.

     

    Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε τα εξής:

    – «Είμαι περήφανος για τον τρόπο που δουλέψαμε μέσα και έξω από το γήπεδο. Είμαι περήφανος για τη χαρά που βλέπω στα πρόσωπα των φιλάθλων της Καβάλας. Είμαι συγκινημένος να βλέπετε στα αποδυτήρια το κλάμα χαράς των συνεργατών μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες, που είναι οι μεγάλοι και άξιοι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο Κώστα Πακακωνσταντίνου και την υπόλοιπη διοίκηση, που ήθελε τόσο πολύ να δει την ομάδα της πόλης του στην Α1 κατηγορία».


    Πρόεδρος του Α.Σ. Ένωση Καλαθοσφαίρισης

    εξελέγη ο Κώστας Παπακωνσταντίνου

     

    Μετά την πρόσφατη αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Ερασιτέχνης) η σύνθεσή του έχει ως εξής:

     

    Πρόεδρος: Κώστας Παπακωνσταντίνου

    Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Γοργίας Γεν. Γραμματέας: Σωτήρης Βεζερτζής

    Ταμίας: Αλέξανδρος Μαδεμλής

    Υπεύθυνος Υποδομών- Ακαδημίας: Φώτης Σαχαρίδης

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γιάννης Μπέλλος

    Μέλη: Θανάσης Σαμαράς, Κώστας Σαραϊδάρης, Δημήτρης Καλόγρηας, Ιορδάνης Μπρίγκος, Θανάσης Στουπίδης

    Comments are closed.