Bookmarks

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου η διαδικασία των camps αξιολόγησης νεαρών αθλητών και τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ακαδημιών που ανήκουν στο πρόγραμμα της ΑΕΚ FC Development Network και στο οποίο συμμετείχαν και τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας και στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

     

     Το δελτίο τύπου της Α.Ε. Καβάλας

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

     

    «Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Απριλίου η διαδικασία των camps αξιολόγησης νεαρών αθλητών και τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ακαδημιών που ανήκουν στο πρόγραμμα της ΑΕΚ FC Development Network και στο οποίο συμμετείχαν και τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας με δεκάδες νεαρούς ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών.

     

    Συγκεκριμένα, η πρώτη ημέρα περιλάμβανε αξιολόγηση των νεαρών αθλητών και η δεύτερη τουρνουά ανάμεσα στις ομάδες του δικτύου σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Οι ομάδες που συμμετείχαν στη διαδικασία του διημέρου ήταν, η Α.Ε. Καβάλας, η Σάντος Πανοράματος και ο Σπάρτακος Κομοτηνής.

     

    Ήταν ένα camp, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τάκη Νικολούδη στην συμπρωτεύουσα και στην αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που έγινε, οι ταλαντούχοι νεαροί παίκτες των τμημάτων υποδομής της Α.Ε. Καβάλας, κατάφεραν να ξεχωρίσουν, για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν, το ήθος τους και ξεδιπλώνοντας το πλούσιο ταλέντο τους, απέδειξαν για άλλη μία φορά την δουλειά σε βάθος που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Ένα αποτέλεσμα που εκτιμήθηκε από όλα τα στελέχη του Δικτυού Ακαδημιών της ΑΕΚ FC τα οποία όχι μόνο αναγνώρισαν το μέγεθος της σοβαρότητας της καθημερινής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας αλλά ταυτόχρονα μοίρασαν πολλά συγχαρητήρια στους συνοδούς και προπονητές μας, όπως βέβαια και σε όλους τους αθλητές μας.

     

    Εμείς από τη δική μας πλευρά βεβαίως και οφείλουμε να συγχαρούμε, τους αθλητές και τους προπονητές των τμημάτων υποδομής μας για τις μεγάλες τους επιτυχίες και να ξέρουν ότι μας κάνουν ακόμη περισσότερο υπερήφανους για τα αποτελέσματα τους.

    Παράλληλα δε, θέλουμε για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση που μας δείχνουν σε καθημερινή βάση. Μία εμπιστοσύνη αμοιβαία, μία εμπιστοσύνη που αποτελεί για όλους εμάς, τους ανθρώπους της Διοίκησης της Α.Ε. Καβάλας και τους προπονητές μας, ένα μεγάλο κίνητρο προκειμένου να συνεχίσουμε να προσπαθούμε με μεγαλύτερο ζήλο.

    Γιατί η πραγματική ΑΞΙΑ όταν έχεις να κάνεις με μικρά παιδιά, εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι στηρίζεται στο γεγονός ότι, «Το ταλέντο δεν είναι σπάνιο, αυτοί που το ανακαλύπτουν είναι σπάνιοι».

     

    Τέλος διαβεβαιώνουμε σε όλους ότι «Τα καλύτερα όχι μόνο έρχονται αλλά είναι πολύ κοντά, για τα τμήματα υποδομής της Α.Ε. Καβάλας».

    Comments are closed.