Bookmarks

    Στην τελική ευθεία βρίσκεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (15/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Ορφέα Ελευθερούπολης, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για τους «Αργοναύτες». Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, να έχει ολοκληρώσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, τα σχέδιά του για την 11αδα η οποία θα ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

     

    Μάλιστα, κατά την διάρκεια της προπόνησης που έγινε σήμερα Τετάρτη (11/3) στη γήπεδο του Χαλκερού, ο Κώστας Ανυφαντάκης και οι συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής  ηγεσίας της ομάδας, έριξαν για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο βάρος σε θέματα τακτικής όπως επίσης και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

     

    Μονόδρομος είναι η νίκη

     

    Βεβαία, εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα και μάλιστα εννέα (9) «στροφές» πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, του 1ου ομίλου της Γ’ εθνικής, για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη και γενικότερα για τον Α.Ο.Κ., κάθε παιχνίδι είναι και ένας «μεγάλος» τελικός. Άλλωστε εκείνο το οποίο θα πρέπει να επισημάνουμε και όπως έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια, στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής και ακόμη πιο σίγουρο μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι από τους θεωρητικά εύκολους αντιπάλους μπορείς να πάθεις τη ζημιά. Αυτό θέλει να αποφύγει και ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης, από το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

     

    Στο τελευταίο στάδιο λοιπόν έχει μπει η προετοιμασία των «Αργοναυτών» και επί της ουσίας, δύο είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει, ο προπονητής της Καβάλας., Κώστας Ανυφαντάκης. Το πρώτο πρόβλημα είναι ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Γαβριηλίδης, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει συμπληρώσει επτά (7) κίτρινες κάρτες. Έτσι την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει την αναμέτρηση με την ομάδα της Ελευθερούπολης. Στο ιατρικό απουσιολόγιο του Α.Ο.Κ. υπάρχει μόνο ένα όνομα και αυτό είναι του ποδοσφαιριστή Δημοσθένη Κοσμίδη ο οποίος μετά τον τελευταίο τραυματισμό του δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα ο Κώστα Διαμαντίδης ήταν άρρωστος πλέον υπολογίζεται κανονικά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. ΄

    Comments are closed.