Bookmarks

    Συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης παραχώρησε σήμερα Τρίτη (31/3) στις 12 το μεσημέρι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» ο ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 8ου Open ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καβάλα, την ερχόμενη Κυριακή Κυριακή 5 Απριλίου. με τη συμμετοχή 500 περίπου αθλητών από 35 και πλέον συλλόγους της Βόρειας Ελλάδας.

     

    Στην συνέντευξη τύπου που συντόνισε ο δημοσιογράφος και Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος, παραβρέθηκε η Πρόεδρος της Δη­μοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας, «Δημωφέλεια», Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου υποστηρικτής της διοργάνωσης, η πρόεδρος του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας Θεόνη Μακίδου και ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία ενώ να τονιστεί ότι κατά τη διάρκεια της θα τιμηθεί η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα για την προσφορά της στον καβαλιώτικο αθλητισμό. Από την πλευρά της η Πρόεδρος της Δη­μοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας, «Δημωφέλεια», Αναστασία Ιωσηφίδου υπογράμμισε ότι ο Δήμος Καβάλας είναι αρωγός και στηρίζει τόσο αξιόλογες πρωτοβουλίες κάτι που θα κάνει και στο μέλλον ενώ η πρόεδρος του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Καβάλας Θεόνη Μακίδου αφού ευχαρίστησε το Δήμο Καβάλας και την «Δημωφέλεια» για την στήριξη τους στάθηκε στο τεράστιο έργο το οποίο έχει να επιδείξει ο καβαλιώτικος σύλλογος τα 12 χρόνια λειτουργίας του. Τέλος ο προπονητής και δάσκαλος της σχολής Χάρης Παλτόγλου υπογράμμισε ότι μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, αποτελεί πόλο έλξης για την τοπική κοινωνία ενώ σημείωση ότι η ποιότητα των αγώνων αναμένεται να είναι μεγάλη.

    Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Πέτρος Πετρόπουλος στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι η εκδήλωση θα γράψει την δική της ιστορία στα τοπικά δρώμενα. «Αναφέρομαι στο 8ο Open ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, το οποίο διοργανώνεται με την συμπαράσταση του Δήμου Καβάλας και ειδικότερα της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ». Θεωρώ ιδιαίτερα μεγάλη τιμή το γεγονός ότι σε μια τέτοια μεγάλη εκδήλωση, της οποίας οι φιλοξενούμενοι σε αγωνιστικό επίπεδο θα ξεπεράσουν τους 500 αθλητές και αθλήτριες από τη βόρεια Ελλάδα και γενικότερα ο αριθμός που θα φιλοξενηθούν στην Καβάλα θα ξεπεράσει τα 2.000 άτομα», σημείωσε σχετικά στην τοποθέτησή του ο κ. Πετρόπουλος.

     

    Από την πλευρά της η πρόεδρος του συλλόγου Θεώνη Μακίδου, υπογράμμισε: «Ευχαριστούμε την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και την πρόεδρο κ. Ιωσηφίδου, όπως και την δήμαρχο κ. Τσανάκα για την αρωγή τους, όχι μόνο στους αγώνες αυτούς, αλλά γενικότερα.  Ο σύλλογος έχει μια μακρά ιστορία, 12 και πλέον χρόνια δραστηριοποιούμαστε στην πόλη. Οι αγώνες την Κυριακή θα ξεκινήσουν στις  9 το πρωί και θα συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα. Περισσότεροι από 30 σύλλογοι από τη βόρεια Ελλάδα θα πάρουν μέρος, όπως και από την Λάρισα και τα Τρίκαλα. Πάνω από 500 αθλητές, συνολικά πάνω από 2.000 επισκέπτες θα έρθουν. Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, θα συνεχίσουμε να την διοργανώνουμε και θέλουμε τη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής».

    Η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ» Αναστασία Ιωσηφίδου, επισήμανε στις δηλώσεις της: «Στις εποχές που ζούμε και βιώνουμε με την ενδοσχολική βία, είναι πάρα πολύ μεγάλη η συμβολή αυτή, διότι πρέπει να ωθούμε τα παιδιά μας οι γονείς, οι ιθύνοντες του δήμου, να μετέχουν από μικρή ηλικία στον αθλητισμό, πρέπει να τα κάνουμε να αγαπούν τον αθλητισμό. Για αυτό λοιπόν από την πρώτη στιγμή που κλήθηκα από τον Πέτρο Πετρόπουλο, προσπάθησα με τις δυνατότητες που έχει πλέον ο δήμος και  η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» να είμαι κοντά στους αθλητικούς συλλόγους που βοηθούν και προάγουν τον αθλητισμό με μαζικό χαρακτήρα. Οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, που πραγματικά με τις δυνατότητες του και με τις δυνάμεις του κατάφερε να φέρει αυτή τη μεγάλη διοργάνωση στο δήμο μας. Θέλω να ευχαριστήσω και ως πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του δήμου, καθώς με τέτοιες εκδηλώσεις καταφέρνουμε να φέρουμε πολύ κόσμο στην Καβάλα μας. Θα έρθουν όχι μόνο αθλητές, αλλά και συνοδοί αθλητών και οι προπονητές τους, περιμένουμε μεγάλη άφιξη επισκεπτών. Καλώ τους συνδημότες μας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, να έρθουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες».

    Στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης αναφέρθηκε ο προπονητής Χάρης Παλτόγλου, ο οποίος δήλωσε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο μεγάλα πρωταθλήματα που έχει διοργανώσει ο σύλλογος: «Θα συμμετάσχουν αθλητές ηλικίας από 5 ως 13 ετών, θα συμμετέχει ο σύλλογος με 70 άτομα. Περιμένουμε μεγάλη συμμετοχή, γίνεται πολύ καλή δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι για το πρωτάθλημα αυτό. Ευχαριστώ τον δήμο Καβάλας και την δήμαρχο που ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας και βλέπει λίγο διαφορετικά το κομμάτι του αθλητισμού. Η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» είναι κοντά μας από την πρώτη στιγμή. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να πάει καλύτερα η διοργάνωση. Πίσω από το πρωτάθλημα υπάρχουν δυσκολίες, μετακινήσεις, οικονομικά ζητήματα. Το πρωτάθλημα έχει ανοδική πορεία μας κι αυτό μας γεμίζει θάρρος και παράλληλα πολύ μεγάλη ευθύνη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παλτόγλου.

    Comments are closed.