Bookmarks

    Ένα από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι αυτό το οποίο δίνει ο Α.Ο.Κ. την Τετάρτη (18/3) στις 3 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό. Αναμέτρηση η οποία είχε αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου και ανήκει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη, η νίκη αποτελεί μονόδρομο και οι «Αργοναύτες» θέλουν το «τρίποντο» για να παραμείνουν «ζωντανοί» στο «κυνήγι» της ανόδου.

     

    Με πολύ καλή ψυχολογία

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε, είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στην έδρα της Αλεξανδρούπολης με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά την άνετη εντός έδρας νίκη του, σε βάρος του Ορφέα Ελευθερούπολης με σκορ (3-1), για την 22η αγωνιστική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. είναι πάρα πολύ καλό και κυρίως εκείνο το οποίο επικρατεί, είναι η αποφασιστικότητα για την κατάκτηση ενός σημαντικού «τρίποντου», στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Μια ομάδα η οποία στη κυριολεξία «καίγεται» για βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

     

    Χωρίς προβλήματα

    Πάντως εκεί που θα πρέπει να σταθούμε, είναι το γεγονός ότι το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη δεν θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη μόνο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, κυρίως θα αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό με «γεμάτο το οπλοστάσιο» και αυτό γιατί ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι στη διάθεση του προπονητή της Καβάλας είναι και ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Γαβριηλίδης ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει επτά (7) κίτρινες κάρτες. Από κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., υπολογίζονται κανονικά στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας.

     

    Με κόσμο στο πλευρό του

    Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.Κ. στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα έχει την στήριξη δεκάδων καβαλιωτών, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην πόλη της Θράκης. Ήδη σε εξέλιξη είναι οι εκδρομές που διοργανώνει τόσο ο Κεντρικός Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», όσο και η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας.

    Comments are closed.