Bookmarks

    Δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Καβάλα ‘86 η οποία για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής έχασε στο γήπεδο του «Κωτσάλου» από την Βασίλισσα Θράκης με σκορ (0-1). Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αυτό γιατί η ομάδα της Καβάλας ‘86, κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

     

    Το μοναδικό γκολ με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής σημείωσε λίγο πριν από το τέλος του αγώνα και ειδικότερα στο 86΄, η πρώην άσσος της Καβάλας ‘86, Παναγιώτα Παπαϊωάννου, η οποία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-1). Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι για τους γηπεδούχους δοκάρι είχε στο 27΄ η Χρ. Τριανταφυλλίδου. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι οι ιθύνοντες της Καβάλας ‘86 έχουν αρκετά παράπονα από τους διαιτητές Γεωργιτσόπουλος, Παστιάδης, Χατζηκυριάκου (Ε.Π.Σ. Δράμας), για την ακύρωση πεντακάθαρου γκολ που πέτυχε η Σκορδούλη στο 30΄ λεπτό και το οποίο ακυρώθηκε για φάουλ στην αντίπαλο τερματοφύλακα. 

      

    Η σύνθεση της Καβάλας ‘86: Ιωσηφίδου, Κουπετσίδου, Ηλιάδου (69΄ Μπεζυρτζή), Παπαχρήστου, Κασαπίδου, Τζιντζόγλου Β. (46΄ Γεωρογλίδου), Τζιντζόγλου Χρ., Τριανταφυλλίδου, Σωμάδη (67΄ Πάσχου), Κουπετσίδου, Σκορδούλη.

     

     Αποτελέσματα- Γ’ Εθνική

    1ος όμιλος- 7η αγωνιστική

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής ημέρας του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών ήταν τα εξής:

    Πιερίδες Μούσες- Φιλυριακός 5-2

    Καβάλα ‘86-Βασίλισσα Θράκης 0-1

    Ρεπό: Νεφέλες

     

    Η Βαθμολογία (7η)

    Βασίλισσα Θράκης (8-3) 13

    Νεφέλες (8-2) 9

    Καβάλα ‘86 (10-8) 4

    Πιερίδες Μούσες (9-12) 4

    Φιλυριακός (7-17) 3

     

    *** Η Καβάλα ‘86 έχει -2 βαθμούς τιμωρία από πέρυσι, ενώ οι Νεφέλες Κατερίνης έχουν δύο αγώνες λιγότερους. Να τονίσουμε ότι η Βασίλισσα Θράκης και Φιλυριακός έχουν από έναν ακόμη λιγότερο. Καβάλα ‘86 και Νεφέλες έχουν κάνει το ρεπό τους στον 2ο γύρο.

     

    H Επόμενη αγωνιστική

    (8η, 15/3/2015)

    Νεφέλες-Πιερίδες Μούσες

    Βασίλισσα Θράκης

    Φιλυριακός-Καβάλα ‘86

    Ρεπό: Βασίλισσα Θράκης

    Comments are closed.