Bookmarks

    Το σερί των νικών του θέλει να διευρύνει ο Α.Ο.Κ. στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας με την κατάκτηση του «τρίποντου» στον αγώνα που θα δώσει την Κυριακή (15/3) στο στάδιο «Άνθη Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου οι 3 βαθμοί για το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι μόνο όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι και αυτό γιατί έχει αποδειχθεί περίτρανα μέχρι τώρα ότι δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια.

     

    Άλλωστε η ομάδα της Ελευθερούπολης παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση έχει ως κίνητρο για τους παίκτες της το γόητρο στην προσπάθεια απόσπασης του θετικού αποτελέσματος.

     

    Ολοκληρώνεται η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (13/3) στη γήπεδο της Νέας Καρβάλης, δόθηκε συνέχεια στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη να ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος κυρίως σε θέματα τακτικής. Μάλιστα, να τονίσουμε ότι στη σημαντικότερη προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» και ειδικότερα ο προπονητής της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκης ολοκλήρωσε τα πλάνα σχετικά με τους έντεκα οι οποίοι θα ξεκινήσουν το παιχνίδι κόντρα στον Ορφέα. Μάλιστα, αύριο Σάββατο (14/3) στην τελευταία προπόνηση και στο χαλάρωμα που θα γίνει ο Κρητικός τεχνικός του Α.Ο.Κ., μετά την ολοκλήρωση της θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τους οποίους και θα συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής, του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ένα παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ο Βασίλης Γαβριηλίδης, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, μια και είχε συμπληρώσει επτά (7) κίτρινες κάρτες. Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι ο Δημοσθένης Κοσμίδης βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, την οποία συνεχίζει μες ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη.

     

     Θέλει τη στήριξη του κόσμου

    Βεβαία, εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι και στο παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ., η Διοικούσα Επιτροπή του και βέβαια η ίδια η ομάδα θέλει την στήριξη των καβαλιωτών φιλάθλων, στο παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Θέλει, δηλαδή, όσο το δυνατόν περισσότερους καβαλιώτες φιλάθλους στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», ώστε η στήριξη να είναι, όχι μόνο ηθική, αλλά και οικονομική.

    Comments are closed.