Bookmarks

    Σε δύο «δόσεις» έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η 23η αγωνιστική ημέρα για τον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και κάθε παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο (21-22/3) παρουσιάζει το δικό του ξεχωριστό, βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για μία αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει αρκετά ντέρμπι με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο τόσο στη κορυφή της βαθμολογίας όσο και στις τελευταίες θέσεις.

     

    Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (21/3) με τον Άρη Ακροποτάμου στις 3 το μεσημέρι να δίνει τη δική του μάχη στο γήπεδο των Σερρών με αντίπαλο το Πανσερραϊκό. Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο και κυρίως πάρα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για το συγκρότημα του Άκη Βάβαλη το οποίο απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στη κατηγορία. Εξίσου δύσκολο και πάρα πολύ καθοριστικό από πλευράς βαθμολογικής σημασίας χαρακτηρίζεται και το παιχνίδι που θα δώσει την Κυριακή (22/3) στις 3 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με αντίπαλο τον Άρη. Βεβαίως και εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός  ότι οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα αλλά από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη θα αγωνιστεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την τελευταία εντός έδρας νίκη σε βάρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ (2-0). Ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θέλει πάση θυσία τους 3 βαθμούς της νίκης στο εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει τη Κυριακή (22/3) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Καμπανιακό. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι στους «Αργοναύτες» δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο άλλης βαθμολογικής απώλειας μετά την ισοπαλία (1-1) στο εξ αναβολής παιχνίδι μέσα στην Αλεξανδρούπολη με τον τοπικό Εθνικό. Να τονιστεί ότι η βαθμολογική απώλεια που είχαν οι «Αργοναύτες» μέσα στην Αλεξανδρούπολη, ήταν ανέλπιστη και το σίγουρο είναι ότι η ψυχολογία των παικτών της Καβάλας δεν βρίσκεται και στο καλύτερο δυνατό σημείο. Μάλιστα για τον λόγο αυτό ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης τις τελευταίες ημέρες, έχει δώσει ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα στην ψυχολογική ανάταση των ποδοσφαιριστών του. Και όλα αυτά την ώρα όπου ο Α.Ο.Κ. περιμένει για την 23η αγωνιστική να αντιμετωπίσει μία ομάδα η οποία είναι ιδιαίτερα δυνατή και αυτό το έχει αποδείξει περίτρανα μέχρι σήμερα.

     

    Η 23η αγωνιστική και οι διαιτητές της

    Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη (18/3) από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

    Αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας καθώς και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες, έχουν ως εξής:

     

    Σάββατο 21/3

    Πανσερραϊκός-Άρης Ακροποτάμου
    Τσιμεντερίδης, Παπαδόπουλος, Ιωαννίδης (Κοζάνης)


    Κυριακή 22/3

    Άρης Θ.-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
    Κρητικός, Κόκκαλης, Τσιγγενές (Θεσσαλίας)

     

    Απόλλων Αρναίας-Αναγέννηση Γιαννιτσών
    Κουρούλης, Λιάρης, Αϊναλής (Μακεδονίας)

     

    Θύελλα Φιλώτα-Δόξα Δράμας

    Αθανασίου, Μπουντούρης, Σαρλής (Άρτας)

     

    Έβρος Σουφλίου-Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Κιγιτζής, Δημητριάδης, Σαμουρκασίδης (Θράκης)

     

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Εθνικός N. Αγιονερίου

    Τρακαλιάνης (Σερρών), Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας)

     

    Καβάλα-Καμπανιακός

    Δραγάτης, Μαλανδρής, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

     

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Καστοριά

    Τσαπάρας, Αναστασιάδης, Ζιγκερίδης (Σερρών)


    Η βαθμολογία22η αγωνιστική

    1. Πανσερραϊκός (41-13) 53

    2. Καβάλα (40-12) 49

    2. Άρης Θεσσαλονίκης (37-12) 49

    4. Δόξα Δράμας (31-19) 39

    5. Καμπανιακός (30-20) 34

    6. Θύελλα Φιλώτα (22-20) 29

    7. Ηρακλής Αμπελοκήπων (22-23) 29

    8. Εθνικός Νέου Αγιονερίου (26-21) 28

    9. Εθνικός  Αλεξανδρούπολης (21-22) 28

    10. Έβρος Σουφλίου (24-24) 27

    11. Άρης Ακροποτάμου (19-33) 24

    12. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (26-34) 24

    13. Αναγέννηση Γιαννιτσών (14-38) 17

    14.Απόλλων Αρναίας (15-34) 15

    15. Ορφέας Ελευθερούπολης (19-32) 14

    16. Καστοριά (14-46) 10

     

    Comments are closed.