Bookmarks

    Άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και κάλεσμα σε επώνυμους και ανώνυμους καβαλιώτες είναι αποφασισμένη να κάνει την ερχόμενη Πέμπτη (2/4) η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. για στήριξη στην ομάδα, με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να έχει μπει στην τελική ευθεία και οι «Αργοναύτες να είναι σε τροχιά τίτλου.

     

    Αυτό αναμένεται να γίνει κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συνέντευξης τύπου που θα δοθεί την ερχόμενη Πέμπτη (2/4) στις 12 το μεσημέρι από την Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δημαρχείο της πόλης. Μάλιστα ο χώρος που θα παραχωρηθεί η συνέντευξη τύπου δεν επιλέχθηκε τυχαία αφού η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. θα έχει συμπαραστάτη της, το Δήμος Καβάλας. Μάλιστα στην συνέντευξης τύπου θα παραβρεθεί και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα η οποία εκείνη τη μέρα θα απουσιάζει από την Καβάλα.

    «Ζωντανός στο κυνήγι» της ανόδου έμεινε ο Α.Ο.Κ.

    Την ίδια ώρα να τονιστεί ότι «ζωντανός στο κυνήγι» της ανόδου έμεινε ο Α.Ο.Κ. μετά την πολύτιμη από κάθε πλευρά νίκη που πέτυχε την προηγούμενη Κυριακή (29/3) στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Η νίκη με σκορ (0-2) σε βάρος του τοπικού Ηρακλή το σίγουρο είναι ότι δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη, πολύ περισσότερο δε το «τσουβάλι» με τις ευκαιρίες που έχασαν και στα δύο ημίχρονα. Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. στο συγκεκριμένο παιχνίδι πήρε αυτό που ήθελε και το ζητούμενο ήταν να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Τα κατάφερε με το «τρίποντο» που πήρε και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επόμενη αγωνιστική ου υποχρέωση που είναι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου την ερχόμενη Κυριακή (5/4) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Πάντως κατά νου οι ιθύνοντες των «Αργοναυτών» ολόκληρη την εβδομάδα θα έχουν και το μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στο Άρη Θεσσαλονίκης και τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό για την 25η αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση που έγινε σήμερα Δευτέρα (30/3) ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου. Οι παίκτες που ήταν βασικοί στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Στα αγωνιστικά ο τραυματισμός του επιθετικού Θανάση Κανούλα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους και η θλάση στην οποία υπέστη λογικό είναι να προβληματίζει την τεχνική ηγεσία των «Αργοναυτών» και όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Ανυφαντάκης πολύ δύσκολα θα τον υπολογίζει για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου την ερχόμενη Κυριακή (5/4) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα την Τετάρτη (1/4)  ο Θανάσης Κανούλας θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του τραυματισμό που αντιμετωπίζει. Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται ο Δημοσθένης Κοσμίδης την ώρα που ο Βασίλης Βιτλής συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δεν υπολογίζεται από τον Κρητικό τεχνικό για την αναμέτρηση με τον Ακροπόταμο.

    Comments are closed.