Bookmarks

    Το Σάββατο 7 Μαρτίου θα ξεκινήσει η Β΄ φάση των πρωταθλημάτων της Α΄ και Β΄ κατηγορίας και πλέον οι ομάδες που θα λάβουν μέρος προετοιμάζονται εντατικά προκειμένου να πετύχουν στους στόχους που από την αρχή έχουν θέσει. Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά μέσα από το σχετικό δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και στο οποίο γίνεται αναφορά στις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.  

     

     

    Το δελτίου τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    1. Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας την Τρίτη 24-2-2015 η κλήρωση για τους αγώνες της Β’ φάσης των πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ κατηγορίας. Οι αγώνες αυτοί θα αρχίσουν το Σάββατο 7-3-2015.

     

    2. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ολυμπιακός Καβάλας-Αετός Ορφανού θα διεξαχθεί το Σάββατο 28-2-2015.

     

    3. Οι μικτές περιφερειακές ομάδες της περιοχής μας (Δράμα-Έβρος-Θράκη-Ξάνθη) στις οποίες συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές των μικτών μας ομάδων Παίδων και Νέων αντιμετωπίζουν την Τετάρτη 4-3-2015 στις Σέρρες τις ομάδες της 2ης περιφέρειας (Κιλκίς-Μακεδονία-Πέλλα-Σέρρες-Χαλκιδική). Ο αγώνας των Παίδων θα αρχίσει στις 1:00 μμ ενώ αυτός των Νέων στις 3:00 μμ.

     

    4. Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι στην περίπτωση που έχουν αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2015 και αυτός είχε τιμωρηθεί με το προηγούμενο σωματείο του να ενημερώσουν την Ένωση ούτως ώστε σε τυχόν νέα τιμωρία του με το νέο του σωματείο να ελεγχθεί η τυχόν υποτροπή του. Στην περίπτωση που δεν ληφθεί υπόψη τυχόν υποτροπή από την Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ και χρησιμοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής αντικανονικά, την ευθύνη φέρει το σωματείο που δεν ενημέρωσε την Ένωση και θα επιβληθούν σε αυτό οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις. Για τυχών απορίες ή διευκρινήσεις οι παράγοντες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία της Ένωσης.

     

    5. Ενημερώνουμε τα σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής (Κ-8) και (Κ-10), ότι η Ένωση πρόκειται να διοργανώσει τουρνουά την Κυριακή 15-3-2015. Όσα από τα σωματεία επιθυμούν να λάβουν μέρος, υποχρεούνται να το δηλώσουν εγγράφως έως και την Πέμπτη 5-3-2015.

     

    6. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:  

    Ατρόμητος Ακροβουνίου,-2 Βαθμοί για την περίοδο 2014-2015.

    Ατρόμητος Ακροβουνίου,-2 βαθμοί για την περίοδο 2015-2016.

    Ευδοκίου Ο. (Παράγοντας) Κεραυνός Ελευθερών καλείται σε απολογία.

    Comments are closed.