Bookmarks

    Τεράστια επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την οποία πραγματοποίησε ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, στη κατάμεστη αίθουσα στον πολυχώρο «Batis» που φιλοξενήθηκε και στην οποία έδωσαν το παρών τους οι Αρχές του τόπου, δεκάδες γονείς, κυρίως δε οι πρωταγωνιστές του καβαλιώτικου συλλόγου που είναι οι αθλητές και οι αθλήτριές του. Οι οποίοι μάλιστα θα πρέπει να τονίσουμε ότι μέσα στην χρονιά που πέρασε κατάφεραν σημαντικότατες διακρίσεις στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.

    Μάλιστα ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου μέσα από το οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

    Το δελτίο τύπου του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εκδόθηκε από τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας αναφέρει τα εξής:  

     

     

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ κάνει γνωστά τα εξής:

    – «Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στην κατάμεστη αίθουσα του πολυχώρου «Batis» στην Καβάλα, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν οι απονομές μαύρων ζωνών στους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου ενώ ακολούθησε και επίδειξη η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα καθώς επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της «Δημωφέλεια», Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας Θεόδωρος Τζατζάρης ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του νομού Καβάλας και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Ξανθόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καβάλας Μαρία Κλωνάρη και Πέτρος Πετρόπουλος καθώς και το στέλεχος της «Δημωφέλεια» Νικόλαος Ρακιτζής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν δεκάδες γονείς αλλά και αθλητές του συλλόγου οι οποίοι με το αυθόρμητο χειροκρότημα τους επιβράβευσαν τις επίπονες προσπάθειες οι οποίες καταβάλλονται στο σύλλογο τα τελευταία 12 χρόνια. 

    Ο Χαιρετισμός της Προέδρου Θ. Μακίδου

    Να σημειώσουμε ότι στο σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Θεόνη Μακίδου ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση, στάθηκε στις τεράστιες επιτυχίες που έχει να επιδείξει ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στα 12 χρόνια που λειτουργεί ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες της,  προς το Δήμο Καβάλας και τη «Δημωφέλεια» για την στήριξη τους στον σύλλογο.  Παράλληλα η Πρόεδρος του Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας θεόνη Μακίδου, στάθηκε στην τεράστια προσφορά του Δάσκαλου του συλλόγου, κάτοχου 5 Dan Χάρη Παλτόγου. Μετά τους χαιρετισμούς των επίσημων προσκεκλημένων, έγινε ο κοπή της βασιλόπιτας, ακολούθησε η βράβευση των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου για τις διακρίσεις τους μέσα στο 2014 ενώ ακολούθησε και επίδειξη.

    Οι αθλητές που βραβεύτηκαν

    Συνολικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας το Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας βραβεύτηκαν 39 αθλητές και αθλήτριες, για τις επιδόσεις τους, τις διακρίσεις τους καθώς και τα μετάλλια που κατέκτησαν στους αγώνες που έλαβαν μέρος μέσα στο 2014 στην Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Αναλυτικά οι αθλητές αυτοί, είναι οι εξής:

    Παναγιώτης Συσσούρκας, Μαρία Τριανταφυλλίδου, Σοφία Πετρίδου, Δημήτρης Καραμάνης, Δήμητρα Λαμπαδίτη, Μαρία Γαλακτίδου, Πασχάλης Ιωάννου, Γρηγόρης Πιτσής, Έλενα Λουτσίδου, Ηλιάνα Ιωάννου, Ρέα Λογοθέτη, Κίμων Αντωνιάδης, Θεόδωρος Δουκίδης, Γιώργος Λαμπαδίτης, Γρηγόρης Σουτλόγλου, Αναστασία Παπαναστασίου, Μάριος Μωραίτης, Παναγιώτης Κυριαζούδης, Θεόδωρος Καρακίτης, Νικόλαος Λάκης, Ευάγγελος Σπαθάρης, Νικόλας Χαϊδαρίδης, Αναστάσιος Τσαλμάς, Υρώ Τσομαρέλη, Ιωάννης Καρακουλίδης, Θεόδωρος Παλτόγλου, Παναγιώτης Σαλτογιάννης, Δημήτρης Σπανός, Βασίλης Τσαλμάς, Λευτέρης Φιλιππίδης, Εμμανουήλ Βαρδάκης, Άγγελος Καλογερόπουλος, Δημήτρης Καλοπίσης, Παναγιώτης Άγγης, Γεωργία Μπουμπούνα, Δημήτρης Μαυρίδης, Άγγελος Κυριαζούδης, Παύλος Παρασχούδης, Ιορδάνης Κρίκογλου». 

    Comments are closed.