Bookmarks

    Όπως όλες οι υπόλοιπες ομάδες στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, έτσι και ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο (21/2) στην έδρα του Απόλλων Αρναίας για την 19η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Σίγουρα πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον θεωρείται πάρα πολύ μεγάλο για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη η οποία απέναντι της, θα έχει έναν αντίπαλο ο οποίος θα διεκδικήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος την παραμονή στην κατηγορία.

     

     Θέλει μόνο το «τρίποντο»

    Εδώ μάλιστα που έφτασαν τα πράγματα με το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής να βρίσκεται «στην κόψη του ξυραφιού» να τονίσουμε ότι, για τον Α.Ο.Κ. κάθε παιχνίδι είναι ένας μεγάλος τελικός και το ίδιο ισχύει και για την εκτός έδρας αναμέτρηση στον Απόλλων Αρναίας. Δεν είναι υπερβολή, εάν αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει το ελάχιστο περιθώριο για την ομάδα της Καβάλας να «στραβοπατήσει», πολύ περισσότερο δε όταν αγωνίζεται με αντίπαλο με τον οποίο η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής. Αυτό ισχύει και για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλων Αρναίας όπου η νίκη για τον Α.Ο.Κ. αποτελεί μονόδρομο.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση ξεκίνησε σήμερα Τρίτη (17/2) το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. με το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας κυρίως να πέφτει σε θέματα τακτικής. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τετάρτη (18/2) με την προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση και σίγουρα μόνο ευχάριστους «πονοκεφάλους», δημιουργούν στον Κώστα Ανυφαντάκη το γεγονός ότι ο ίδιος για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Απόλλων Αρναίας δεν αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.   

     

    Με γεμάτο το «οπλοστάσιο»

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. στο εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Απόλλων Αρναίας θα αγωνιστεί με γεμάτο το «οπλοστάσιο» του και αυτό γιατί μία και μοναδική είναι η απουσία για τον προπονητή των «Αργοναυτών» Κώστα Ανυφαντάκη. Η αναφορά μας γίνεται για τον ποδοσφαιριστή Δημοσθένη Κοσμίδη ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Βέβαια να σημειώσουμε ότι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας, υπολογίζεται ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ιορδανίδης που είχε συμπληρώσει τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες. Την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του την εξέτισε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι που έδωσε ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Κατά τα άλλα ο Κρητικός προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα άλλο πρόβλημα, κάτι το οποίο τον διευκολύνει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό για να σχεδιάσει τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Αρναία.

    Comments are closed.