Bookmarks

    Κάτι περισσότερο από δεδομένη θα πρέπει να χαρακτηριστεί η ικανοποίηση που υπάρχει μέσα αλλά και έξω από τα αποδυτήρια της Καβάλας για την πολύ σπουδαία νίκη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην γειτονική Δράμα, σε βάρος της Δόξας με σκορ (0-2). Μία νίκη πεντακάθαρη, μία νίκη ουσίας, ένα «τρίποντο» πολύ σημαντικό το οποίο δικαιολογημένα κάνει τους πάντες να αισιοδοξούν για μία καλύτερη συνέχεια.

     

    Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. πήρε αυτό που ήθελε και παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Δράμας για να αντιδράσει. Με τους 3 βαθμούς της νίκης το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη έμεινε «ζωντανό» στο κυνήγι της ανόδου σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Πανσερραϊκό. Πλέον τα πανηγύρια αποτελούν παρελθόν για τους παίκτες του Α.Ο.Κ. με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (15/2), στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.     

     

    Οι δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη

    Ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά το σπουδαίο διπλό της ομάδας του, μέσα στη Δράμα με σκορ (0-2) στις δηλώσεις του, μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τους παίκτες του ενώ ευχαρίστησε και τους καβαλιώτες φιλάθλους για την δυναμική τους παρουσία. Χαρακτηριστικά ο ίδιος ακούστηκε να λέει:

    – «Σίγουρα ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε στο εκτός έδρας παιχνίδι μας στη Δράμα, απέναντι σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αντίπαλο. Για μας το συγκεκριμένο παιχνίδι έκρυβε ακόμα περισσότερες δυσκολίες αφού την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα μας είχε ένα άτυχο αποτέλεσμα και εκείνο το οποίο έπρεπε να κάνουμε στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, ήταν το να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Τα καταφέραμε με πάρα πολύ καλή λειτουργία σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προηγούμενο προπονητή και στους συνεργάτες του αλλά πάνω από όλα θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι πραγματικά στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση. Και μάλιστα σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους τους καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι ήρθαν στην Δράμα και στήριξαν την προσπάθεια μας. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ερχόμενος στην Καβάλα θέλω να σας πω ότι γνώριζα ότι θα βρω μία ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ καλά σε θέματα οργάνωσης και ότι έχει γίνει πολύ σπουδαία δουλειά. Γνώριζα ότι έχει υψηλό ταβάνι και θεωρώ ότι στο α΄ ημίχρονο του αγώνα με την Δόξα Δράμας η ομάδα μας έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο με καλό συνδυαστικό παιχνίδι και νομίζω ότι αυτή η ομάδα όπως προανέφερα έχει υψηλό ταβάνι. Εμείς πολύ γρήγορα θα πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε το επόμενο ματς, στο γήπεδο μας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών».

     
     

    Οι δηλώσεις του Αργύρη Μπαρέττα

    Τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Δράμας εκπροσώπησε ο Αργύρης Μπαρέττας ο οποίος μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ δήλωσε τα εξής:

     

    – «Καταρχήν θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου για την εξαιρετική τους προσπάθεια σε ένα πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. Άλλωστε ένα γειτονικό ντέρμπι όπως αυτό της Δόξας Δράμας με τον Α.Ο.Κ. πάντα είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κατακτήσαμε τους 3 βαθμούς της νίκης».    

    Comments are closed.