Bookmarks

    Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας από το δυνατό φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του στη Δράμα με αντίπαλο τον τοπικό ΚΑΟ. Η Ένωση μπορεί να έχασε με σκορ (62-55) αλλά το σίγουρο είναι ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένη από την απόδοση των παικτών, λίγο πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Λαγκαδά.

     

    Μάλιστα ο Γιάννης Τζήμας στο συγκεκριμένο φιλικό έδωσε χρόνο συμμετοχής στον καλαθοσφαιριστή Νίκο Κατσαρέ ο οποίος δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

     

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-19, 27-28, 47-44, 62-55.

     

    Για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα αγωνίστηκαν οι: Κρστέφσκι 12 (1), Τότσιος 5, Καλαμπάκας 4, Κατσαρές 2, Καραποστόλου 5 (1), Αγγελακόπουλος 2, Παπαρέγκας 8 (2), Γκέλιος, Χαρισμίδης 11, Βελισσαρίου, Καλαϊντζίδης 2, Καράμπουλας 4.

     

    Κρίσιμο παιχνίδι

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η αναμέτρηση το ερχόμενο Σάββατο (7/2) στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, κομβικό και πολύ καθοριστικό για την ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας η οποία θέλει μόνο το ροζ φύλλο αγώνα. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Τζήμας στις δηλώσεις που έκανε κάλεσε τους καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών στο κλειστό του Λαγκαδά για να αποτελέσουν όπως πέρυσι και φέτος τον 6ο παίκτη ώστε η ομάδα του να πάρει το πολυπόθητο ροζ φύλλο αγώνα.  

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα

    Ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας έκανε δηλώσεις σχετικά με το εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά και μεταξύ των άλλων υπογράμμισε τα εξής:

    -«Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μέσα στον Λαγκαδά κόντρα σε μία ομάδα που διεκδικεί την παραμονή της. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ δυνατή η οποία έχει χάσει αρκετά παιχνίδια στον πόντο και το σίγουρο είναι ότι οι προσπάθειες των παικτών μας θα πρέπει να είναι μεγάλες. Εκεί που θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας είναι το ότι, όπως πέρυσι που το γήπεδο του Λαγκαδά γέμισε με καβαλιώτες φιλάθλους, έτσι και φέτος ο φίλαθλος κόσμος μας θα πρέπει να δώσει δυναμικό παρών, να αποτελέσει τον 6ο παίκτη και να μας βοηθήσει πραγματικά για να πετύχουμε τον στόχο μας σε ένα πολύ κρίσιμο και πολύ δύσκολο για μας παιχνίδι».

    Comments are closed.