Bookmarks

    Με το σύνθημα, ότι ο φετινός τελικός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, ανάμεσα στην Α.Ε. Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/2) στις 3:30 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ανάμεσα στην Α.Ε. Καβάλας και τον Νέστο Χρυσούπολης αποτελεί γιορτή για το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σήμερα Τρίτη (17/2) στα γραφεία της τοπικής Ένωσης παρουσία του Προέδρου Χαράλαμπου Ευσταθιάδη, δόθηκε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, παρουσία εκπροσώπων και των δύο ομάδων.

     

    Πιο συγκεκριμένα στο ίδιο τραπέζι της συνέντευξης τύπου κάθισαν, ο προπονητής της Α.Ε. Καβάλας Βασίλης Ζέρβας και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Τομπούρης όπως επίσης, ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Νίκος Καραμπετάκης με τον αρχηγό του Άγγελος Παυλακάκη.

     

    Οι δηλώσεις του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη

    Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης χαρακτήρισε τον μεγάλο τελικό, ως μία γιορτή και ειδικότερα τόνισε τα εξής: «Ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα στην Α.Ε. Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης, για μας αποτελεί μία γιορτή για το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σ΄ αυτόν θα αγωνιστούν δύο ομάδες που έχουν μεγάλη ιστορία. Εκείνο το οποίο θέλω να ζητήσω, από τους προπονητές των δύο ομάδων, τους ποδοσφαιριστές τους, τους φιλάθλους καθώς και από τις Διοικήσεις τους είναι να φανούνε αντάξιοι ενός μεγάλου τελικού, να ευχαριστηθούνε το παιχνίδι και όλοι μας να πάμε στα σπίτια μας με μία όμορφη εικόνα. Ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί νωρίτερα και αυτό γιατί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχει προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Τέλος εύχομαι στον μεγάλο τελικό να κερδίσει ο καλύτερος».

     

    Οι πρωταγωνιστές του Νέστου Χρυσούπολης

    Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Νίκος Καραμπετάκης ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε τα εξής: «Για μένα αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή που θα βρίσκομαι σε έναν ακόμη τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Σ’ αυτόν θα λάβουν μέρος δύο πολύ ιστορικές ομάδες οι οποίες δίκαια έφτασαν μέχρι εδώ. Δική μας υποχρέωση είναι να φανούμε αντάξιοι του μεγάλου τελικού, οι παίκτες μας αλλά και οι φίλαθλοι μας να χαρούνε το παιχνίδι ενώ δεν σας κρύβω την επιθυμία να κατακτήσουμε το κύπελλο. Έχω λάβει μέρος σε πολλούς τελικούς κυπέλλων αλλά για μένα ο φετινός τελικός με την Α.Ε. Καβάλας είναι, σαν να είναι η πρώτη μου φορά. Στόχος του Νέστου είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, για να το κερδίσουμε θα πρέπει να παλέψουμε μέσα στο γήπεδο αλλά απέναντι μας θα έχουμε έναν άξιο αντίπαλο».

     

    Από την πλευρά του ο αρχηγός του Νέστου Χρυσούπολης Άγγελος Παυλακάκης στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ των άλλων: «Για κάθε έναν ποδοσφαιριστή είναι ιδιαίτερα μεγάλη η τιμή όταν λαμβάνει μέρος σε έναν τελικό του κυπέλλου ο οποίος θα γίνει σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο. Τόσο εμείς όσο η Α.Ε. Καβάλας πιστεύω ότι αξίζουν να βρίσκονται στον τελικό και για όλους τους παίκτες αποτελεί μία γιορτή. Εμείς από την δική μας πλευρά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, θα ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».

     

    Οι πρωταγωνιστές της Α.Ε. Καβάλας

    Ακολούθως τον λόγο πήρε ο προπονητής της Α.Ε. Καβάλας Βασίλης Ζέρβας ο οποίος απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ ακούστηκε να λέει τα εξής: «Για μένα προσωπικά είναι μεγάλη η τιμή που θα λάβω μέρος για πρώτη φορά σε έναν τελικό κυπέλλου. Το οφείλω στους παίκτες μου, στη Διοίκηση της Α.Ε. Καβάλας στον κόσμος της και γενικότερα σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια της. Σίγουρα για μας είναι μία ιστορική ημέρα αφού η Α.Ε. Καβάλας θα αγωνιστεί σε τελικό του κυπέλλου μετά από 30 και πλέον χρόνια. Είναι μεγάλη επιτυχία που φτάσαμε μέχρι εδώ και πιστεύω ότι θα ευχαριστηθούμε και θα χαρούμε τον μεγάλο τελικό. Το ίδιο εύχομαι για όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τους φιλάθλους των δύο ομάδων. Βέβαια απέναντι μας θα ήθελα να τονίσω ότι έχουμε μία ομάδα η οποία είναι δουλεμένη με ένα πολύ καταξιωμένο προπονητή όπως είναι ο Νίκος Καραμπετάκης. Όμως είναι η δική μας ευκαιρία να κάνουμε πράξη το όνειρο πολλών παιδιών της Α.Ε. Καβάλας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα του Νέστου και στον προπονητή του τα καλύτερα για φέτος ώστε να φτάσουν εκεί που πραγματικά αξίζουν δηλαδή σε υψηλότερες κατηγορίες».

     

    Τέλος τον λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας της Α.Ε. Καβάλας Δημήτρης Τομπούλης ο οποίος στην προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου δήλωσε τα εξής: « Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Βασίλη Ζέρβα, στους συμπαίκτες μου, στη Διοίκηση της ομάδας, στους φιλάθλους μας που ακολουθούν αυτή την ομάδα από τις 23 Αυγούστου που ξεκίνησε ο θεσμός του κυπέλλου μέχρι και σήμερα που συμμετέχουμε στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Για μένα είναι πολύ μεγάλη τιμή που η ομάδα μας βρίσκεται μετά από 32 ολόκληρα χρόνια σε έναν τελικό που αποτελεί μια γιορτή. Θα ήθελα να τονίσω ότι υπηρετώ πάνω από 18 χρόνια την Α.Ε. Καβάλας και για μένα είναι ένα όνειρο ζωής να προσφέρω τα μέγιστα στον συγκεκριμένο τελικό. Συμμετέχω σ` έναν τελικό με τα χρώματα της αγαπημένης μου ομάδας και πιστεύω ότι φτάσαμε άξια μέχρι εδώ. Έχουμε μια καλή ομάδα, γίνεται καθημερινά πολύ καλή δουλειά. Έχουμε παίκτες με πολύ ταλέντο και φιλοδοξίες. Ο προπονητής μας Βασίλης Ζέρβας, ξέρει  πάρα πολύ καλά το μπορεί να πάρει από τον κάθε ποδοσφαιριστή του, στα 4 χρόνια που συνεργαζόμαστε. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και ο καλύτερος να κερδίσει».

     
    Οι διαιτητές του τελικού

    Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης με βοηθούς του τους Φώτη Καμπερίδη και Γεώργιο Γκιάλο ενώ 4ος διαιτητής του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και θα ξεκινήσει στις 3:30 θα είναι ο Παναγιώτης Μπουρδουμπάς.

    Comments are closed.