Bookmarks

    Την αναγκαιότητα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο εκτός έδρας καθοριστικό παιχνίδι μέσα στη Δράμα και στο γειτονικό ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (8/2),  επισήμανε σήμερα Τετάρτη (5/2) χθες λίγο πριν από την έναρξη της μεσημβρινής προπόνησης στους ποδοσφαιριστές του, ο νέος τεχνικός των «Αργοναυτών» Κώστας Ανυφαντάκης.

     

    Παράλληλα τους υπογράμμισε τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα τέτοιο παιχνίδι και παράλληλα τους τόνισε την ανάγκη να έχουν το μυαλό τους καθαρό, να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε ο Α.Ο.Κ. σε ένα πολύ κομβικό σημείο του πρωταθλήματος να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα. Ταυτόχρονα ο Κώστας Ανυφαντάκης συνέστησε στους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν σκληρά μέσα στο γήπεδο στις καθημερινές προπονήσεις, έδωσε μεγάλο βάρος στην ψυχολογική ανάταση τους και τέλος τους έστειλε το μήνυμα της νίκης μέσα στη Δράμα.

     

    Με δύο βασικές απουσίες ο Α.Ο.Κ.

    Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη (5/2) με την προγραμματισμένη μεσημβρινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη. Ο ίδιος μάλιστα είχε την δυνατότητα να γνωρίσει ακόμη καλύτερα τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. και βέβαια αυτό προέκυψε μετά τη συνεργασία που είχε τις τελευταίες ημέρες τόσο με τον Τεχνικό Διευθυντή του Α.Ο.Κ. Στέλιο Κατρακυλάκη όσο και με τον γυμναστή της ομάδας, Γιώργο Γουνελά. Ο σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη και στα πλάνα της νέας τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας, για το εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι μέσα στη Δράμα δεν υπολογίζονται κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε είναι τραυματίες είτε συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Πιο συγκεκριμένα εκτός των πλάνων του Κώστα Ανυφαντάκη, αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι ο επιθετικός Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο μεθαυριανό γειτονικό ντέρμπι. Στο ιατρικό απουσιολόγιο του Α.Ο.Κ. υπάρχει το όνομα του τραυματία ποδοσφαιριστή Δημοσθένη Κοσμίδη, ο οποίος εξακολουθεί να έχει γύψο στο σημείο του αστράγαλου που έχει υποστεί κάταγμα. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε ότι το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε ο τερματοφύλακας Γιάννης Φυρινίδης κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσα στη Καστοριά βρίσκεται στο τελευταίο του στάδιο και στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας θα είναι στην αποστολή. Από εκεί και πέρα ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» δεν αντιμετωπίζει επιπρόσθετα προβλήματα.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι τουλάχιστον 500 καβαλιώτες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν την ερχόμενη Κυριακή (8/2) δυναμικό παρών στις κερκίδες του σταδίου της Δράμας. Τόσο η εκδρομή των «Γαλάζιων Αργοναυτών» όσο και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας βρίσκονται σε εξέλιξη με 5 ευρώ συμμετοχή, εκτός του εισιτήριο του αγώνα. Από εκεί και πέρα το σίγουρο είναι ότι εκατοντάδες άλλοι καβαλιώτες φίλαθλοι την ερχόμενη Κυριακή (8/2) θα ταξιδέψουν οδικός και όλοι μαζί θα στηρίξουν τις προσπάθειες τον Α.Ο.Κ. για το διπλό, στο γειτονικό ντέρμπι.   

    Comments are closed.