Bookmarks

    Ορίστηκαν από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας οι ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των αναμετρήσεων που αναβλήθηκαν για τα τοπικά πρωταθλήματα που εκκρεμούν. Μάλιστα να τονίσουμε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική με τις συνολικά εννέα (9) αγώνες που αναβλήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και της μίας διακοπής που προέκυψε.

     

    Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 7 και 8 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εξ αναβολής αγώνες της 17ης αγωνιστικής ενώ η εξέλιξη του πρωταθλήματος θα πάει μία εβδομάδα αργότερα. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματιστεί για να διεξαχθούν τρία παιχνίδια για την 15η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Το ένα από αυτά είναι από τον 1ο όμιλο και οι υπόλοιποι δύο αγώνες για τον 2ο όμιλο. Βέβαια θα προηγηθεί και πιο συγκεκριμένα στις 7 Φεβρουαρίου το εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας μεταξύ του Αγίου Λουκά και του Φάρου Μαριών. Στις 18 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η προγραμματισμένη αναμέτρηση στο γήπεδο του Γέροντα όπως επίσης και το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Ασπίδας Πολυστύλου με τον Ν. Μ.Α. Ορφανίου αφού το παιχνίδι είχε διακοπή στην ανάπαυλα και ενώ το σκορ ήταν (1-1). Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι από πλευράς της διοργανώτριας αρχής δεν ορίστηκε ημερομηνία, για την διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα μεταξύ του Απόλλων Χρυσοχωρίου και του Κεραυνού Πέρνης. Ένα παιχνίδι το οποίο ανήκει στο πλαίσιο της 16η αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Leagueκαι δεν ορίστηκε νέα ημερομηνία καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο των γηπεδούχων κατέθεσε έγγραφο στον Δήμο Νέστου στο οποίο τονίζεται ότι: το Δημοτικό Στάδιο Χρυσοχωρίου, λόγω εργασιών θα παραμείνει κλειστό μέχρι της 13 Φεβρουαρίου.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξ αναβολής αγώνων, με τις νέες ημερομηνίες που ορίστηκαν από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, έχουν ως εξής:   

     

    League Ε.Π.Σ.Κ.
    1ος όμιλος
    16η αγωνιστική

    Απόλλων Χρυσοχωρίου-Κεραυνός Πέρνης

    17η αγωνιστική
    Θεαγένης-Απόλλων Χρυσοχωρίου (8/2, 15.00)
    Αναγέννηση Λιμεναρίων-Δόξα Θεολόγου (7/2, 15.00)

    2ος όμιλος (7-8/2)
    17η αγωνιστική

    Ηρακλής Καβάλας-Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου (7/2, 15.00)
    Ολυμπιακός Καβάλας-Αετός Ορφανού (7/2, 15.00)

    Α’ κατηγορία Ε.Π.Σ.Κ.
    1ος όμιλος (15η αγωνιστική)

    Μαίανδρος Γέροντα-Άρης Πρίνου (18/2, 15.00)
    Α.Ο. Ποταμιάς-Αίας Παναγίας (11/2, 15.00)

    2ος όμιλος (15η αγωνιστική)
    ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα-Ένωση Παγ. Δρυάδας (11/2, 15.00)
    Ατρόμητος Ακροβουνίου-Δόξα Λυδίας (11/2, 15.00)
    Ασπίδα Πολυστύλου-Ν. Μ.Α. Ορφανίου(18/2, 2ο ημίχρονο)

    Β’ κατηγορία Ε.Π.Σ.Κ.
    1ος όμιλος (11η αγωνιστική)

    Άγιος Λουκάς-Φάρος Μαριών (7/2, 15.00)

    1ος όμιλος (13η αγωνιστική)
    Κεραυνός Καλλιράχης-Φάρος Μαριών (11/2, 15.00)

    Comments are closed.