Bookmarks

    Απόλυτα δικαιολογημένη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί, στο «στρατόπεδο» των «Αργοναυτών» μετά την εντυπωσιακή νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την προηγούμενη Κυριακή (4/1) με σκορ (5-1) και η οποία να τονίσουμε ότι συνοδεύτηκε με μία εκπληκτική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Ισπυρλίδη.

     

    Ο Α.Ο.Κ. στην κυριολεξία ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στους παίκτες του Βυζαντίου προκειμένου να αντιδράσουν και το σίγουρο είναι ότι οι «Αργοναύτες» ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2015.

    «Σκόρπισε» χαμόγελα

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι όσοι καβαλιώτες φίλαθλοι βρέθηκαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» είδαν μία ομάδα να παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και με την εμφάνιση της να «σκορπάει» πολλά χαμόγελα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. θα πρέπει οι τόνοι να είναι χαμηλοί και αυτό γιατί ακολουθούν δύσκολα και μάλιστα πολύ καθοριστικά παιχνίδια τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για τον θεσμό του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ισπυρλίδη

    Από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, δικαιολογημένα ήταν ικανοποιημένος από την εντυπωσιακή νίκη της ομάδας του και η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση. Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ισπυρλίδης δήλωσε τα εξής: 

    – «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και ξέρουμε ότι αυτά είναι δύσκολα παιχνίδια, ιδιαίτερα απέναντι σε μια ποιοτική και καλή ομάδα, όπως είναι το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, που είναι μια από τις λίγες ομάδες με πλάνο και πριν, αλλά και μετά την αλλαγή προπονητή. Το παιχνίδι το κάναμε εμείς εύκολο, με την εξαιρετική εμφάνιση την οποία πραγματοποίησαν οι παίκτες μας. Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή απόδοση τους και για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο έδειξαν. Μετά την πρώτη ήττα μας στο πρωτάθλημα και ειδικότερα στις Σέρρες θα πρέπει να σας τονίσω ότι είχαμε άγχος. Τα παιδιά δεν ηρέμησαν καθόλου την περίοδο των διακοπών, δουλέψανε σε μεγάλο βαθμό και οι προσπάθειες τους ανταμειφθήκαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Βυζάντιο».

    Σε ερώτηση για τον τραυματισμό του Ζουνίνιο, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δήλωσε ότι υπέστη μια ελαφρά διάσειση, ενώ ερωτηθείς για τις μεταγραφές, δήλωσε: «Θα κάνουμε άλλη μια μεταγραφή μετά τους Μπαρέτα, Ασημάκη και Παπαδόπουλο, όμως δεν είναι σίγουρο αν αυτή ολοκληρωθεί πριν το ματς στο Σουφλί».

    Το μυαλό στο παιχνίδι με το Σουφλί

    Η ευρεία νίκη σε βάρος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος αποτελεί παρελθόν πλέον για τον Α.Ο.Κ. και το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου. Η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη για ένα παιχνίδι το οποίο σίγουρα κρύβει παγίδες αλλά για τους «Αργοναύτες» δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν «πονοκεφαλιάζει» για καμία απολύτως απουσία πλην εκείνης του τραυματία ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπαντάνη. Ο Παύλος Σταματόπουλος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του και υπολογίζεται για την αναμέτρηση με το Σουφλί όπως το ίδιο ισχύει και για τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι είναι θέμα χρόνου η έκδοση των δελτίων των τριών νέων μεταγραφικών αποκτημάτων στον Α.Ο.Κ. και πιο συγκεκριμένα των ποδοσφαιριστών, Αργύρη Μπαρέττα, Γρηγόρη Παπαδόπουλου και του Ασημάκη ο οποίος αποτελεί το τελευταίο απόκτημα της Καβάλας.

    Comments are closed.