Bookmarks

    Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος της League, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Η κλήρωση έχει προγραμματιστεί για τις 5:30 το απόγευμα και η διοργανώτρια αρχή μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους εκπροσώπους των σωματείων για να παραβρεθούν στην κλήρωση.

     

    Παράλληλα στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή σημειώνεται ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένα στις 2 το μεσημέρι.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αναφέρει τα εξής:

     

    1. Ενημερώνουμε τα σωματεία της League ότι η κλήρωση των αγώνων τους για τη Β’ φάση των Πρωταθλημάτων, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12-2-2015 και ώρα 5:30μμ στα γραφεία της Ενώσεως. Παρακαλούνται τα σωματεία να παραβρεθούν προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των αγώνων της Β’ φάσης.

     

    2. Ενημερώνουμε τα σωματεία ότι η Ε.Π.Σ. Καβάλας θα δέχεται αιτήσεις Μεταγραφών και Επανεγγραφών έως και την Δευτέρα 2-2-2015 ώρα 12:00 το μεσημέρι. Πέραν της δωδεκάτης ώρας δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις. 

     

    3. Από την Τρίτη 3-2-2015 αρχίζει η κατάθεση αιτήσεων για Πρώτη Εγγραφή Ποδοσφαιριστών η οποία θα διαρκέσει έως την 15-5-2015.

     

    4. Την Τετάρτη 4-2-2015 οι μικτές μας ομάδες Νέων και Παίδων υποδέχονται τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Έβρου.

     

    5. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας της 7-2-2015 Μυρμιδόνες Καβάλας-Άρης Πηγών θα διεξαχθεί την Πέμπτη 5-2-2015 και ώρα 3μμ.

     

    6. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

    Κυριακίδης Ν., Κεραυνός Κρηνίδων, 1 αγωνιστική

    Τζαμπέγια Γ., Αετός Ορφανού, 2 αγωνιστικές

    Γιαντακλίδης Ε., Ασπίς Πολυστύλου, 3 αγωνιστικές  

    Αθανασίου (παράγοντας) Ολυμπιακός Καβάλας εγγραφή αυστηρή επίπληξη.

    Χατζησάββας Χ.(παράγοντας) Κεραυνός Κρηνίδων (50)ευρώ χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους έως το τέλος της περιόδου 2014-2015.

    Σταματόγλου Ι.(παράγοντας) Βύρων Καβάλας καλείται σε απολογία.

     

    Comments are closed.