Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου νομού Καβάλας και μέσα από το οποίο γίνεται γνωστό ότι συνεχίζεται η λειτουργία των Αναθεωρητικών Σχολών επέκτασης ισχύς ταυτοτήτων, η οποία έχει καταλυτική ημερομηνία λήξης 31/12/2015. Ταυτόχρονα να τονίσουμε σχετικά με το θέμα αυτό δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες στο σχετικό δελτίο ενώ παράλληλα τονίζεται ότι τα μέλη του συνδέσμου καλούνται να παραβρεθούν στην Πρωτοχρονιάτική πίτα της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου νομού Καβάλας, είναι το εξής:

    – «1) Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση τις ΕΠΟ συνεχίζεται η λειτουργία των Αναθεωρητικών Σχολών επέκτασης ισχύς ταυτοτήτων , η οποία έχει καταλυτική ημερομηνία λήξης 31/12/2015. Παρακαλούνται όσα μέλη του συνδέσμου μας θέλουν να παρακολουθήσουν την Αναθεωρητική Σχολή και να πάρουν πληροφορίες να επικοινωνήσουν με τους Παντελιδη   Γιωργο  6974-647.458, Καραμπετακη Νικο  6948-074284,Μελισσοπουλο Σταυρο  6956-499.339.

    Υ.Σ. Η Παρακολούθηση της χρονιάς είναι υποχρεωτική για όποιους θέλουν να συνεχίζουν να δουλεύουν σε ομάδες.

    2) Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου μας να παραβρεθούν στην Πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας τις Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ που θα γίνει στις 16/01/2015 στο κέντρο διασκέδασης  ΙΡΙΔΑ  στο Κοκκινόχωμα Καβάλας. 

    3) Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Καβάλας εύχεται σε όλων τον αθλητικό και μη κόσμο χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και αγάπη».

    Comments are closed.