Bookmarks

    Σε δράση επιστρέφουν το ερχόμενο Σάββατο (10/1) οι ομάδες της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας αλλά το σίγουρο είναι ότι η διακοπή του πρωταθλήματος για έναν μήνα περίπου δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Στο συγκρότημα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας να τονίσουμε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος δηλαδή, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τζήμας, προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του είτε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Ένωση είτε μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις.

     

    Έτσι η ομάδα της Ένωσης θα παραταχθεί το ερχόμενο Σάββατο (10/1) με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και στην αγωνιστική κατάσταση που απαιτείται απέναντι στο συγκρότημα της Λιβαδειάς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Ένωσης με νίκη κόντρα στη Λιβαδειά θα κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα, υλοποίησης του στόχου που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία.

     

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και το γεγονός αυτό τον βοηθάει σε αρκετά μεγάλο βαθμό να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του για το καθοριστικό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με την Λιβαδειά. Η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη, τα πάντα κυλάνε ομαλότατα στην ομάδα της Ένωσης και το σίγουρο είναι ότι οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στο παιχνίδι με την Λιβαδειά θα πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτες.

    Η ερχόμενη 11η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν το ερχόμενο Σάββατο στις 5 το απόγευμα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι τα εξής:

    ΟΦΗ – Λαύριο

    Ερμής Λαγκαδά – Αετός

    Φίλιππος Βέροιας – Ηρακλής

    Ένωση Καβάλας – Λιβαδειά

    Αρκαδικός – Παγκράτι

    Εθνικός – Ψυχικό

    Ηλυσιακός – Δόξα Λευκάδας

     

    Η Βαθμολογία 10η αγωνιστική
    1. Ένωση Καβάλας 18 (8-2)

    2. Εθνικός 17 (7-3)
    3. Λαύριο 17 (8-1)

    4. Αρκαδικός 16 (6-4)
    5. Δόξα Λευκάδας 16 (6-4)

    6. Παγκράτι 16 (6-4)
    7. Ψυχικό 15 (6-3)
    8. Φίλιππος Βέροιας 14 (4-6)
    9. Λιβαδειά 14 (4-6)
    10. ΟΦΗ 13 (3-7)
    11. Ηρακλής 12 (3-6)
    12. Ερμής Λαγκαδά 12 (2-8)
    13. Αετός 12 (3-6)
    14. Ηλυσιακός 9 (1-7)

     

    Comments are closed.