Bookmarks

    Σε μία ακόμη και μάλιστα πετυχημένη εκδήλωση προχώρησε ο σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ., τα μέλη του οποίου έκοψαν το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης (22/1) την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην ταβέρνα «Ο Σπύρος» στην Καβάλα. Ήταν μία εκδήλωση όπου τα χαμόγελα της αισιοδοξίας δικαιολογημένα έδιναν και έπαιρναν και αυτό γιατί είναι γνωστό, ότι οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. αποτελούν φέτος τον μεγάλο στυλοβάτη της προσπάθειας που καταβάλει η ομάδα στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

     

    Να τονίσουμε ότι το παρών του στην εκδήλωση έδωσε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος ανέλαβε να καλύψει το κόστος της εκδήλωσης, ως δείγμα της μεγάλης προσφοράς του συλλόγου Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ.. Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Σίμος Ανθουλάκης, στάθηκε στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται φέτος μέσα από την Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. και στην οποία οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, είναι γνωστό ότι έχουν ενεργό ρόλο. Παράλληλα ο ίδιος υπογράμμισε ότι στόχος είναι η άνοδος στην FootballLeagueκαι σημείωσε ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να στηρίξουν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που καταβάλλεται από την αρχή της περιόδου. Στη συνέχεια ο Σίμος Ανθουλάκης κάλεσε τον παλαιότερο όλων των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ., Παύλο Κούντουρα για να κόψει τη βασιλόπιτα. Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και πιο συγκεκριμένα στον Θανάση Κακαλή ενώ στα πιτάκια που μοιράστηκαν τυχερός αποδείχθηκε ο Μάκης Παπαδόπουλος.

     

    Ήταν όλοι εκεί

    Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν όλοι εκεί και πιο συγκεκριμένα παραβρέθηκαν όλες οι γενιές των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ., στα 50 χρόνια της λαμπρής ιστορίας του. Πιο συγκεκριμένα το παρών τους έδωσαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Σούλης Ρουμελιώτης, Μάκης Μπλέκος, Ανέστης Βάγιας, Σταύρος Πετσαγγουράκης, Λάκης Κόκκαλης, Γιάννης Ζεϊτίδης, Κώστας Λιόλιος, Νίκος Μόσχος, Ανδρέας Λαφτσής, Σάκης Κακαλής, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Κώστας Βακιρτζής, Γιώργος Ιατρόπουλος, Παύλος Δερμιτζάκης, Γιώργος Γκαϊτατζής, Αλέξης Γιαμαλίδης, Αχιλλέας Καρασαββίδης, Άκης Φιλιτσόπουλος, Γιώργος Σεϊτανίδης, Δήμος Γιαννακίδης, Γιώργος Μαλλιαρός, Νούλης Χαραλαμπίδης, Σταμάτης Χρυσαφίδης, Μωυσής Σπανίδης, Παναγιώτης Χρυσαλίδης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Σταμάτης Παπαδάκης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Λάκης Χατζηαποστολίδης και Σίμος Ανθουλάκης.

     

     Εκλεκτοί μεζέδες και πολλά χαμόγελα

    Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από εκλεκτούς μεζέδες που επιμελήθηκε ο ιδιοκτήτης της κοσμικής ταβέρνας, Σπύρος Μπασδάνης και βέβαια από άφθονο κρασί. Τα χαμόγελα έδιναν και έπαιρναν και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά, με την ευχή όλων τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ο Α.Ο.Κ. να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της FootballLeague.

         

    Comments are closed.