Bookmarks

    Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για την εντός έδρας αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (11/1) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Θύελλα Φιλώτα. Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο με τους «Αργοναύτες» να θέλουν το νικηφόρο αποτέλεσμα για να δώσουν συνέχεια με μία ακόμη νίκη μετά το εντυπωσιακό «τρίποντο» σε βάρος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με σκορ (5-1).

     

    Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ξεκίνησε και το ευχάριστο είναι ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν δείχνει να «πονοκεφαλιάζει» από σοβαρές απουσίες για το παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου.

     

    Εκδόθηκε το δελτίο του Αργύρη Μπαρέττα

    Το ευχάριστο είναι ότι εκδόθηκε το δελτίο του ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα και ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης μπορεί να του υπολογίζει για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στο Σουφλί. Μάλιστα δεν αποκλείεται το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Καβάλας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ξεκινήσει ως βασικός. Από εκεί και πέρα στον Α.Ο.Κ. οι ιθύνοντες του καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να εκδοθούν και τα δελτία των Λευτέρη Ασημάκη και Γρηγόρη Παπαδόπουλου δύο παίκτες οι οποίοι επίσης αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας για το παιχνίδι με τον Έβρο, υπολογίζεται ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του όμως το ίδιο δεν ισχύει για τον Βασίλη Γαβριηλίδη που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με το Κοκκινόχωμα και τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει, στο εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με το Σουφλί. Εκτός πλάνων του Γιάννη Ισπυρλίδη είναι και ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπαντάνης ο οποίος υποβλήθηκε πριν δύο εβδομάδες σε εγχείρηση στους κοιλιακούς και διανύει στάδιο αποθεραπείας. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει κάποια άλλα προβλήματα, με το κλίμα εντός των αποδυτηρίων της ομάδας να είναι άριστο και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών να βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

     

    Το ευχαριστήριο της Διοικούσας Επιτροπής

    Ευχαριστήριο δελτίο τύπου εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., μέσα από το οποίο ευχαριστεί όλους όσους συμπαραστάθηκαν στον ετήσιο χορό που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο «Λούσυ» στην Καβάλα καθώς και σε εκείνους οι οποίοι παραβρέθηκαν στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. περιλαμβάνει τα εξής:    

    – “H διοικούσα επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα ευχαριστεί θερμά το Οινοποιείο Κώστα Λαλίκου, τον Δήμο Καβάλας & την Δημωφέλεια για την συμβολή τους στον Σαββατιάτικο χορό μας, καθώς και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εν λόγω εκδήλωση.
    Επίσης, ευχαριστούμε και όλους τους επαγγελματίες για την προσφορά τους σε δώρα.    

    Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία  και καλούμε όλους τους φιλάθλους να συνεχίσουν να συμπαραστέκονται στην ομάδα μας  στην δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά της. Το επόμενο ραντεβού μας είναι και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου”.

    Comments are closed.