Bookmarks

    Ρεπό έδωσε σήμερα Τρίτη (20/1) στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης προκειμένου να ξεκουραστούν και από σήμερα ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για την εκτός έδρας αναμέτρηση την επόμενη Τετάρτη (28/1) στην Ακριτική Καστοριά κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

     

    Με το συγκεκριμένο παιχνίδι να τονίσουμε ότι ολοκληρώνεται ο α΄ γύρος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και στόχος για τον Α.Ο.Κ. αποκλειστικά και μόνο είναι η κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης μέσα στην Καστοριά.

    Χρειάζεται μεγάλη προσοχή

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και σε καμία περίπτωση οι παίκτες της Καβάλας δεν θα πρέπει να παρασυρθούν από το γεγονός ότι η Καστοριά βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία χτυπάει όλα τα παιχνίδια και η αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται την επόμενη Τετάρτη ο 1ο γύρος χρειάζεται για τον Α.Ο.Κ. πάρα πολύ μεγάλη προσοχή.

     

     

    Ξεκινάει η προετοιμασία

    Μετά το ρεπό οι παίκτες της Καβάλας επιστρέφουν την Τετάρτη (21/1) στις καθημερινές προπονήσεις για να ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Καστοριά. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι να τονίσουμε ότι ουσιαστικά δύο είναι τα σοβαρά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρόκειται για τους τραυματίες ποδοσφαιριστές, Θωμά Γκαρακλίδη και Δημοσθένη Κοσμίδη. Ο πρώτος να τονίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη Θεσσαλονίκης υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και θα παραμείνει εκτός ποδοσφαιρικής δράσης για 3 περίπου εβδομάδες. Βέβαια να τονίσουμε ότι ο Θωμάς Γκαρακλίδης δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστή στο παιχνίδι με την Καστοριά και αυτό γιατί η κίτρινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη συνολικά ήταν η 4η. Από την άλλη πλευρά εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. για την αναμέτρηση με την Καστοριά, είναι και ο τραυματίας ποδοσφαιριστής Δημοσθένης Κοσμίδης. Πιο συγκεκριμένα ο Δημοσθένης Κοσμίδης στα μέσα την προηγούμενης Εβδομάδας κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, του τοποθετήθηκε γύψος και η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους προσδιορίζεται περίπου μετά από έναν μήνα. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών ενώ τα ευχάριστα έρχονται με την επιστροφή του Μιχάλη Μπαντάνη στις καθημερινές προπονήσεις. Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Μπαντάνης που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στους κοιλιακούς έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις προκειμένου να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση λόγο της απουσίας του τον τελευταίο καιρό από τις καθημερινές προπονήσεις του Α.Ο.Κ.. 

    Αναβλήθηκε το φιλικό με την Ραπίντ Βουκουρεστίου

    Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά το διεθνές φιλικό παιχνίδι που επρόκειτο να δώσει ο Α.Ο.Κ. με αντίπαλο την Ρουμανική ομάδα Ραπίντ Βουκουρεστίου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Τετάρτη (21/1) στις 6 το απόγευμα. Και αυτό γιατί κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προέκυψε στο σύλλογο της Ρουμανίας, δεν επέτρεψε στην αποστολή της Ραπίντ Βουκουρεστίου να ταξιδέψει στην χώρας μας και πιο συγκεκριμένα στην Καβάλα για το φιλικό με τον Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.