Bookmarks

    Ασφυκτικά γεμάτο αναμένεται να είναι το Σάββατο (24/1) το κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το οποίο θα φιλοξενήσει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με το Λαύριο, για την 13η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών. Έτσι δικαιολογημένα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας με την ομάδα της Ένωσης να θέλει μόνο τη νίκη και την κατάκτηση της νίκης προκειμένου να κάνει το πλέον σημαντικό βήμα για την άνοδο στα «σαλόνια» του Ελληνικού μπάσκετ.

    Η ανακοίνωση της Ένωσης Καβάλας

    Μάλιστα να τονίσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Λαύριο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

     

    – «Φίλες και φίλοι της αγαπημένης μας ομάδας, ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου (17.00′) φτάνει στο τέλος του. Η ομάδα μας δίνει το τελευταίο παιχνίδι της με το Λαύριο, θέλοντας να τερματίσει στην 1η θέση του α’ γύρου. Σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ σας θέλουμε δίπλα μας, όπως άλλωστε κάνετε μέχρι σήμερα σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε και πάλι να παίξουμε με… “6ο παίκτη” εσάς! Και αυτό το Σάββατο, λοιπόν, «όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμίτσα…».

    Η ερχόμενη 13η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν, για την 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας είναι τα εξής:
    ΟΦΗ-Ερμής Λαγκαδά
    Φίλιππος Βέροιας-Παγκράτι
    Ηλυσιακός-Αετός
    Ένωση Καβάλας-Λαύριο
    Εθνικός-Δόξα Λευκάδας
    Αρκαδικός-Λιβαδειά
    Ηρακλής-Ψυχικό

     

    Η Βαθμολογία
    1. Ένωση Καβάλας 22
    2. Λαύριο 21
    3. Αρκαδικός 20
    4. Εθνικός 19
    5. Παγκράτι 19
    6. Ψυχικό 18*
    7. Δόξα Λευκάδας 17*
    8. Αετός 17
    9. ΟΦΗ 17
    10. Λιβαδειά 17
    11. Φίλιππος Βέροιας 17
    12. Ηρακλής 15*
    13. Ερμής Λαγκαδά 14
    14. Ηλυσιακός 10**

    *Έχουν παιχνίδι λιγότερο
    **Έχει 9 αγώνες

    Comments are closed.