Bookmarks

    Με το «δεξί» θέλει να μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το β΄ γύρο του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ. την Κυριακή (1/2), στην εντός έδρας αναμέτρηση που θα δώσει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Πρόκειται για μία αναμέτρηση ιδιαίτερα καθοριστική και σημαντική από κάθε πλευρά για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη το οποίο θέλει να «ζευγαρώσει» τις επιτυχίες μετά την εντυπωσιακή νίκη στην Καστοριά με το ευρύ σκορ (0-5).

     

    Βέβαια την ίδια ώρα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. προσπαθούν να κρατήσουν προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και αυτό γιατί δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτε ακόμη και παρά το ότι ο Α.Ο.Κ. βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, απομένει ένας ολόκληρος γύρος. Μάλιστα οι «Αργοναύτες» θέλουν πάση θυσία τους βαθμούς της νίκης απέναντι στο Εθνικό Νέου Αγιονερίου και για ψυχολογικούς λόγους αφού ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την 2η αγωνιστική στην Δράμα κόντρα  στην τοπική Δόξα μία εβδομάδα αργότερα.

     

    Γνωστά είναι τα προβλήματα για τον Γιάννη Ισπυρλίδη

    Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της Καβάλας είναι γνωστά και το ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας είναι σχετικά πλούσιο. Μάλιστα στα προβλήματα των τραυματισμών Θωμά Γκαρακλίδη και Δημοσθένη Κοσμίδη θα πρέπει να προσθέσουμε και το όνομα του τερματοφύλακα της Καβάλας Γιάννη Φυρινίδη ο οποίος τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Καστοριά και όπως είναι γνωστό οδηγήθηκε σε αναγκαστική αλλαγή. Πάντως να τονίσουμε ότι τα μηνύματα είναι ευχάριστα για τον στόπερ της Καβάλας Θωμά Γκαρακλιδη ο οποίος στις τελευταίες προπονήσεις έχει δείξει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού του και πιθανότατα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι της πρεμιέρας του 2ου γύρου του πρωταθλήματος. Βέβαια προβλήματα με κίτρινες κάρτες μπορεί να μην υπάρχουν στον Α.Ο.Κ. στην παρούσα χρονική περίοδο αλλά το σίγουρο είναι ότι η αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης για την αναμέτρηση κόντρα στο Αγιονέρι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τριών τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων και πιο συγκεκριμένα στους ποδοσφαιριστές Στέλιο Μπίκα, Παντελή Κρυστάλλη και Ανδρέα Μκρτσιάν, αφού δεν εκδόθηκαν τα δελτία τους.

     

     Η ερχόμενη16η αγωνιστική

    Με τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής ξεκινάει ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Κοκκινόχωμα-Απόλλων Αρναίας

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Θύελλα Φιλώτα-Άρης Ακροποτάμου

    Καβάλα-Εθνικός Ν. Αγιονερίου

    Καστοριά-Άρης Θεσσαλονίκης

    Ορφέας Ελευθερούπολης-Καμπανιακός

    Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Γιαννιτσών

    Έβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας

     

    Η βαθμολογία15η αγωνιστική

    1. Καβάλα (28-8) 32

    2. Πανσερραϊκός (25-12) 32

    3. Άρης Θεσσαλονίκης (24-11) 31

    4. Καμπανιακός (23-12) 26

    5. Δόξα Δράμας (21-15) 24

    6. Θύελλα Φιλώτα (18-13) 24

    7. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (15-11) 23

    8. Έβρος Σουφλίου (27-17) 19

    9. Ηρακλής Αμπελοκήπων (14-14) 19

    10. Εθνικός Ν. Αγιονερίου (17-13) 19

    11.Αναγέννηση Γιαννιτσών (12-20) 16

    12. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (18-27) 15

    13. Ορφέας Ελευθερούπολης (16-21) 14

    14. Άρης Ακροποτάμου (15-29) 14

    15. Απόλλων Αρναίας (10-23) 8

    16. Καστοριά (17-30) 6

     

     

    Comments are closed.