Bookmarks

    Κάτι περισσότερο από επιτακτική χαρακτηρίζεται για τον Α.Ο.Κ. η κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκης στο εξ αναβολής παιχνίδι που θα δώσει την Κυριακή (4/1) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Μια αναμέτρηση η οποία ανήκει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής ενώ την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και ένα ακόμη παιχνίδι που αναβλήθηκε, αυτό μεταξύ του Έβρου Σουφλίου και του Πανσερραϊκού.

     

    Το σίγουρο είναι ότι η νίκη για τους «Αργοναύτες» στην αναμέτρηση κόντρα στο Κοκκινόχωμα αποτελεί «μονόδρομο» στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη για την άνοδο στην FootballLeague. Μάλιστα οι «Αργοναύτες» θέλουν να μπούνε «με το δεξί» στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2015 και θέλουν το «τρίποντο» για να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

     

     Δύο γνωστά είναι τα προβλήματα

    Η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ενώ τα προβλήματα είναι γνωστά σε αγωνιστικό επίπεδο για τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη. Από το παιχνίδι με το Βυζάντιο θα απουσιάσει ο Παύλος Σταματόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες όπως επίσης και ο αμυντικός Μιχάλης Μπαντάνης, ο οποίος όπως είναι γνωστό έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στους κοιλιακούς του. Αντίθετα ο Γιάννης Ισπυρλίδης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αμβρόσιο Παπαδόπουλου ο οποίος είναι πανέτοιμος, μετά τον τραυματισμό του να επιστρέψει σε ποδοσφαιρική δράση, στο παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. θα περιμένουν την έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα μήπως και καταφέρει τελικά για να αγωνιστεί στην εξ αναβολής αναμέτρηση με το Κοκκινόχωμα.

     

    Το Βυζάντιο και οι μεταγραφές

    Στο Α.Ο.Κ. το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους αλλά και την προσοχή τους, μόνο στην αναμέτρηση με το Κοκκινόχωμα αλλά και στο θέμα των μεταγραφών. Μάλιστα να σημειώσουμε ότι εκτός από την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα που αποκτήθηκε παίκτες του Α.Ο.Κ. είναι τόσο ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Κυφωνίδης όσο και ο πλάγιος αμυντικός Γρηγόρης Παπαδόπουλος ο οποίος αγωνίζονταν και πέρυσι στον Α.Ο.Κ.. Από εκεί και πέρα να σημειωθεί ότι η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί και μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα ξεκαθαρίσει εάν τελικά ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Γιώργος Λαζαρίδης.  

    Comments are closed.