Bookmarks

    Με την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διεργασίες βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει η συμφωνία με τον επιθετικό ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποκτηθεί και θα ενισχύσει την «αιχμή» του δόρατος των «Αργοναυτών».

     

    Μάλιστα οι διεργασίες εντείνονται τις τελευταίες ημέρες και αυτό γιατί η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. και φυσικά η τεχνική ηγεσία του θέλει να κλείσει το θέμα αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μάλιστα στην περίπτωση που αποκτηθεί ο επιθετικός ποδοσφαιριστής ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Καβάλας τότε θα είναι η πέμπτη (5) συνολικά μεταγραφή κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου που διανύουμε. Και αυτό γιατί, παίκτες του Α.Ο.Κ. θεωρούνται ο επιθετικός Αργύρης Μπαρέττας που αποκτήθηκε με την μορφή του «δανεισμού» από την SkodaΞάνθη, ο Λευτέρης Ασημάκης, ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος καθώς επίσης και ο νεαρός τερματοφύλακας Κυφωνίδης.

     

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος να σημειωθεί ότι σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το εντός έδρας παιχνίδι, την ερχόμενη Κυριακή (11/1) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου. Ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Α.Ο.Κ. και αυτό γιατί το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη θέλει το «τρίποντο» ώστε να δημιουργήσει ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις για την υλοποίηση του στόχου που είναι η άνοδος στην FootballLeague. Στο ιατρικό απουσιολόγιο υπάρχει το όνομα του Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στους κοιλιακούς ενώ εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είναι ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Ισπυρλίδης μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με το Σουφλί και στις υπηρεσίες του Αργύρη Μπαρέττα ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή και το δελτίο του αναμένεται πολύ σύντομα να εκδοθεί. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Γιάννης Ισπυρλίδης υπολογίζει και στον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του αφού είχε συμπληρώσει τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες.

     

     Άριστο το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. υπάρχει δικαιολογημένα κλίμα ευφορίας αφού η μεγάλη νίκη σε βάρος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με σκορ (5-1) και σε συνάρτηση με την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, δημιουργούν τις ιδανικότερες συνθήκες για νίκες, στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τέλος σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε το ότι οι παίκτες της Καβάλας με «γεμάτες τσέπες» θα υποδεχθούν τον Έβρο Σουφλίου, μιας και η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., τυπική όπως πάντα, στις αρχές της εβδομάδας φρόντισε να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές.      

    Comments are closed.