Bookmarks

    Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα τα οποία επικρατούν εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου ντέρμπι και μετά τη λευκή ισοπαλία που παραχώρησαν οι «Αργοναύτες», στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» (0-0) κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης.

     

    Μπορεί το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη να μην κατάφερε να «γευτεί» την χαρά της νίκης αλλά το σίγουρο είναι ότι αποζημίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι πραγματικά δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

    Κέρδισε τον κόσμο του

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί να μην έφτασε στην κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος κόντρα στον Άρη αλλά το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες του Γιάννη Ισπυρλίδη παίζοντας με πάθος και δύναμη κέρδισαν τους χιλιάδες καβαλιώτες φιλάθλους οι οποίοι έδωσαν δυναμικότατο παρών στις κερκίδες. Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε τόσο πολύ κόσμο στο «Ανθή Καραγιάννη» από πλευράς προσέλευσης καβαλιωτών και οι οποίοι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθουν και θα ξαναέρθουν στο στάδιο και θα συμπαρασταθούν ακόμα περισσότερο τον Α.Ο.Κ. στην προσπάθεια που καταβάλει για να τερματίσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

     

    Φιλικό με την Ραπίντ Βουκουρεστίου

    Λόγω των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου δεν θα έχουμε πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή (25/1), για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με την 15η αγωνιστική να διεξάγεται την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου. Μία αγωνιστική η οποία θα βρει τους «Αργοναύτες» να ταξιδεύουν στην Ακριτική Καστοριά και σίγουρα μοναδικός στόχος για την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη, είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με νίκη στον επίλογο του 1ου γύρου. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Τεχνικός της Καβάλας δεν μπορεί να υπολογίζει καθόλου στις υπηρεσίες του Δημοσθένη Κοσμίδη ο οποίος υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο όπως επίσης και στον Θωμά Γκαρακλίδη ο οποίος ναι μεν συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης τέσσερις κίτρινες κάρτες, ωστόσο έπαθε θλάση στους προσαγωγούς και για 20 ημέρες θα παραμείνει εκτός ποδοσφαιρικής δράσης. Τέλος σε όλα α παραπάνω να σημειώσουμε ότι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. την Τετάρτη (21/1) στις 6 το απόγευμα, υπό το φως των προβολέων, με αντίπαλο την Ρουμανική ομάδα Ραπίντ Βουκουρεστίου.  

    Comments are closed.