Bookmarks

    Ελάχιστα πριν εκπνεύσει το 2014 στον Α.Ο.Κ. άπαντες έχουν το μυαλό τους στραμμένο στο  εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» την ερχόμενη Κυριακή (4/1)  με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο παιχνίδι το οποίο όπως είναι γνωστό είχε αναβληθεί λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου πριν από μερικές βδομάδες. Και αν η άφιξη του νέου έτους απέχει μόλις μία ανάσα το μόνο σίγουρο είναι ότι οι «Αργοναύτες» θα κάνουν Πρωτοχρονιά στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» μιας και την συγκεκριμένη ημέρα ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης έχει προγραμματίσει προπόνηση.

     

    Δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο

     

    Άλλωστε η κρισιμότητα του εξ αναβολής αγώνα δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού στην ομάδα της Καβάλας η οποία θέλει να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και τον Άρη Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας προσπαθούν να κρατήσουν τους παίκτες του Α.Ο.Κ. σε διαρκεί επαγρύπνηση γιατί μέσα στο πρώτο 20ημερο της νέας χρονιάς οι «Αργοναύτες» θα έχουν να βγάλουν σε πέρας, δύσκολες και πολύ καθοριστικές αναμετρήσεις τόσο για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όσο και για τον θεσμό του κυπέλλου με το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στα Τρίκαλα.

    Γνωστά τα προβλήματα για τον Γιάννη Ισπυρλίδη

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι τα προβλήματα για τον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη είναι γνωστά για το παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και σε ότι έχει να κάνει με τραυματίες και τιμωρημένους ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στον ποδοσφαιριστή Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας είναι και ο αμυντικός Μιχάλης Μπαντάνης ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση στους κοιλιακούς και τις τελευταίες ημέρες διανύει στάδιο αποθεραπείας. Στα αγωνιστικά θα πρέπει να τονίσουμε ακόμη ότι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας είναι ο ποδοσφαιριστής Αμβρόσιος Παπαδόπουλος ο οποίος έχει αποθεραπευτεί πλήρως, τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Όμως το μεγάλο ερωτηματικό ακούει στο όνομα του ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα ο οποίος και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για τους «Αργοναύτες» για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι από πλευράς των ιθυνόντων του Α.Ο.Κ. καταβάλλονται πολύ μεγάλες προσπάθειες, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή για να τεθεί τελικά στη διάθεση του Γιάννη Ισπυρλίδη για το εντός έδρας παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη (30/12) με την διπλή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Χαλκερού, αύριο Παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι παίκτες της Καβάλας θα έχουν ρεπό ενώ την πρώτη ημέρα του έτους έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

    Comments are closed.