Bookmarks

    Πρωτοχρονιά στο γήπεδο θα κάνουν οι παίκτες του Α.Ο.Κ. και αυτό γιατί την ερχόμενη Κυριακή (4/1), το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη στο εξ αναβολής παιχνίδι καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Η αναμέτρηση παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον για την ομάδα του Α.Ο.Κ. η οποία θέλει μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας.

     

    Η νίκη λοιπόν για την ομάδα του Α.Ο.Κ. αποτελεί μονόδρομο στο συγκεκριμένο παιχνίδι και αυτό γιατί, για τους «Αργοναύτες» δεν υπάρχει απολύτως κανένα περιθώριο βαθμολογικής απώλειας και μάλιστα εντός έδρας.

     

     Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Σε αγωνιστικό επίπεδο εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η προετοιμασία του Α.Ο.Κ. βρίσκεται σε εξέλιξη για το εντός έδρας παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τα προβλήματα λίγο πολύ είναι γνωστά για τον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με το Κοκκινόχωμα στον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση που έγινε την προηγούμενη αγωνιστική, στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών και στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Από εκεί και πέρα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας Καβάλας για την αναμέτρηση με το Βυζάντιο είναι ο ποδοσφαιριστής Αμβρόσιος Παπαδόπουλος ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως και εδώ και καιρό έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα εκτός πλάνων είναι ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπαντάνης ο οποίος είναι γνωστό ότι υποβλήθηκε σε εγχείρηση στους κοιλιακούς και στην παρούσα χρονική περίοδο διανύει στάδιο αποθεραπείας. Μεγάλο ερωτηματικό για την αναμέτρηση με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος είναι η συμμετοχή του πρώτου μεταγραφικό αποκτήματος για τον Α.Ο.Κ. και πιο συγκεκριμένα η αναφορά μας γίνεται στον ποδοσφαιριστή Αργύρη Μπαρέττα ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για έξι (6) μήνες από την SkodaΞάνθη. Μάλιστα από πλευράς των ιθυνόντων του Α.Ο.Κ. θα καταβληθούν τις επόμενες ημέρες όλες εκείνες οι ενέργειες προκειμένου να εκδοθεί το δελτίο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην ομάδα του Κοκκινοχώματος. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το παιχνίδι με το Βυζάντιο, θα συνεχιστεί την Τρίτη (30/12) με την προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι παίκτες του Α.Ο.Κ. θα πάρουν ρεπό ενώ για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση.

     

    Τα μεταγραφικά βρίσκονται σε εξέλιξη

    Και ενώ οι «Αργοναύτες» έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι τα μεταγραφικά στον Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε εξέλιξη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Καβάλας βρίσκεται ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Γιώργος Λαζαρίδης ο οποίος αγωνίζονταν στον Αγροτικό Αστέρα με τη μορφή δανεισμού από την SkodaΞάνθη.   

    Comments are closed.