Bookmarks

    Την πίστη του, πως από παιχνίδι σε παιχνίδι η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ολοένα και θα βελτιώνει την εικόνα της, κατέθεσε στην συνέντευξη του, στο site της ομάδας, «Kavala.BC» ο τημ μάνατζερ, Νίκος Πενταζίδης. Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Πενταζίδης αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» καθώς επίσης και στο εκτός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής μέσα στο Ψυχικό.

     

    Η συνέντευξη του Νίκου Πενταζίδη

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της συνέντευξης του τημ μάνατζερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Νίκου Πενταζίδη είναι η εξής:

     

    – Τη μέχρι τώρα πορεία της Ομάδας πως θα τη χαρακτήριζες;
    – «Κοιτάξτε, πάμε πολύ καλά μέχρι τώρα και εάν δεν είχαμε την ήττα από τον Εθνικό θα σας έλεγα ότι ήμαστε πάρα πολύ καλά. Θα μπορούσαμε αυτή την ήττα να την είχαμε αποφύγει, αυτό όμως δε μας ρίχνει, αντίθετα μας πεισμώνει και φάνηκε στα επόμενα παιχνίδια».

     

    – Ομολογουμένως μετά την ήττα από τον Εθνικό η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έκανε μεγάλα παιχνίδια, οφείλεται μόνο στο πείσμα;

    – «Όσο περνάει ο καιρός ο κάθε παίκτης βρίσκει το ρόλο του στην ομάδα. Το έχουμε ξαναπεί ο χρόνο κυλάει υπέρ μας και αυτό φαίνεται».

     

    – Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίζουμε το παιχνίδι στο Ψυχικό το Σάββατο ως κομβικής σημασίας;
    – «Δεν είναι κομβικής σημασίας, όμως κακά τα ψέματα τέτοια παιχνίδια χτίζουν τους πρωταθλητές!.. Εάν έρθει η νίκη θα είναι πολύ μεγάλη κόντρα σε μία από τις διεκδικήτριες ομάδες για την άνοδο».

     

     – Μέχρι τέλους ποιες ομάδες πιστεύετε ότι θα το παλέψουν και δε θα «ξεφουσκώσουν»;

    – «Θεωρώ πως το Λαύριο, ο Εθνικός φαίνεται πως θα το παλέψει μέχρι τέλους, ο Αρκαδικός παρά τις ήττες που έχει κάνει έχει το ρόστερ να συνεχίσει, το Ψυχικό και εμείς. Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος».

     

    – Η παρουσία του κόσμου πως κρίνεται φέτος;

    – «Το ότι ήμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που είχαμε αύξηση των καρτών διαρκείας και το γεγονός πως κάθε Σάββατο η Καλαμίτσα είναι γεμάτη, αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά».

    Comments are closed.