Bookmarks

    Μία ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του σήμερα Κυριακή (7/12) ο Α.Ο.Κ. ο οποίος στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ξεπέρασε το εμπόδιο του πολύ δυνατού Ηρακλή Αμπελοκήπων με σκορ (2-1) για την 9η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε, είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη, έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και αξιοποιώντας την ανωτερότητα του, πέρα για πέρα δίκαια πήρε τελικά το πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

     

    Ένα αποτέλεσμα το οποίο διατηρεί αρκετά ψηλά τον Α.Ο.Κ. στον πίνακα της βαθμολογίας και ταυτόχρονα δημιουργεί ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις για την υλοποίηση του στόχου που είναι η άνοδος στην FootballLeague. Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. έχει βρει τα πατήματα του, αγωνιστική με αγωνιστική βελτιώνεται όλο και περισσότερο και το γεγονός αυτό αφήνει ακόμη μεγαλύτερες υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Ένα πρωτάθλημα δύσκολο και το οποίο το σίγουρο είναι ότι «εγκυμονεί» κινδύνους.

     

      Δίκαιη ήταν η επικράτηση

    Το νικηφόρο αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη δεν ήρθε τυχαία αλλά ήταν αποτέλεσμα της σωστής τακτικής με την οποία αγωνίστηκε ο Α.Ο.Κ. τόσο στο α΄ ημίχρονο όσο και στην επανάληψη. Οι παίκτες της Καβάλας ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους στο μεγαλύτερο διάστημα, είχαν αλληλοκάλυψη μεταξύ τους, ήξεραν τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρο και δικαιότατα έφτασαν στο πολυπόθητο νικηφόρο αποτέλεσμα. Η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη αγωνίστηκε με όρεξη, οι παίκτες του είχαν διάθεση και όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει, το αποτέλεσμα που ήθελε. Υπήρξαν λίγες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους και στα δύο ημίχρονα και σίγουρα οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν δεν ήταν και οι ιδανικότερες σε σχέση με τον βρεγμένο αγωνιστικό χώρο ώστε να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σταθούμε και σε ένα ακόμη χαρακτηριστικό το οποίο, διέκρινε τους γηπεδούχους. Αυτό ήταν η υπομονή γιατί σε τέτοια παιχνίδια εάν μία ομάδα δεν έχει την υπομονή που πρέπει, πολύ δύσκολα θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων προσπάθησε για το καλύτερο, παρουσίασε ένα πολύ δυνατό και αξιόλογο σύνολο με τους ποδοσφαιριστές του, να δείχνουν καλά στοιχεία αγωνιστικότητας και να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις

     

      Το χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα να αναφέρουμε ότι σημειώθηκε στο 19’ όταν ο Παππάς από καλή θέση με σουτ έστειλε την μπάλα να φύγει άουτ από τα αντίπαλα δοκάρια. Όμως στο 27’ ό Μπρατσιάνι είχε την έμπνευση να πιάσει ένα σουτ-φωτοβολίδα με αποτέλεσμα η μπάλα να καρφωθεί στο παραθυράκι του Ηρακλή Αμπελοκήπων για να γίνει το (1-0). Στο 33’ ήρθε η ισοφάριση για του φιλοξενούμενους όταν σε μία αντεπίθεση, ο Νικολίτσας βρήκε τον Σιαπιασβίλι παρά την προσπάθεια του Αθανασίου και με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Στο 36’ και μετά την πάσα ακριβείας του Παππά κε καρφωτή κεφαλιά ο Κανούλας από το ύψος της μικρής περιοχής των Αμπελοκήπων με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-1). Στο 74’ ο τερματοφύλακας της Καβάλας Αθανασίου χρειάστηκε με εντυπωσιακό τρόπο να κατεβάσει «τα ρολά» του κρατώντας ανέπαφη την εστία της Καβάλας στο απευθείας φάουλ του Κουρδάκη και στο 82’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βόσδου.


     Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


    Διαιτητής της αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ήταν ο Νικόλαος Δράγκος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Χαλκιδικής, με βοηθούς του τους Γεώργιο Χριστάκογλου και Αθανάσιο Μαλανδρή από την ίδια Ένωση. Μπροστά στην παραπάνω διαιτητική τριάδα οι δύο αντίπαλες τριάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις.

     

    ΚΑΒΑΛΑ (Γιάννης Ισπυρλίδης): Αθανασίου, Κοσμίδης (73’ Μπάτζιος), Σταματόπουλος, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς (76’ Ζουνίνιο), Βτλής, Κανούλας, Διαμαντίδης (90’ Παρμαξίδης), Μπρατσιάνι.

    ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απόστολος Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κραγιόπουλος, Κουρλάκης, Γιάξης (75’ Μαυρίδης), Καρατζαόγλου (60’ Πολίτης), Νικολίτσας (66’ Χαψάς), Χιονίδης, Σιαπιασβίλι, Σαράφογλου.

    Comments are closed.