Bookmarks

    Άκρα μυστικοπάθεια επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι των μεταγραφών, και ειδικότερα με το θέμα της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού των «Αργοναυτών» κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι πρόθεση της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας είναι η μεταγραφική ενίσχυση την περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να παραμείνει σε «ζωντανός στο κυνήγι» της ανόδου.

     

     Εντοπίστηκαν τα κενά

    Από την πλευρά του μάλιστα ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης έχει εντοπίσει τα κενά που υπάρχουν και με βάση αυτά γίνονται και οι απαιτούμενες ενέργειες για να εμπλουτιστεί το υπάρχων έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα η ξαφνική αποχώρηση του Λαζάρ Πόποβιτς από το έμψυχο δυναμικό της Καβάλας έχει δημιουργήσει κάποιο κενό στο χώρο της επίθεσης της ομάδας και αυτό το κενό θέλουν στον Α.Ο.Κ. να καλύψουν με την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού παίκτη. Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη, κινούνται για την απόκτηση ενός πλάγιου αμυντικού καθώς και για την ενσωμάτωση στο υπάρχων ρόστερ ενός παίκτη ο οποίος θα ενισχύσει τον χώρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

     

    Προχώρησαν σε συμφωνίες

    Καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης ήδη έχει αποσπάσει το «O.K.» τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρίσκονται τον τελευταίο καιρό στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ομάδας. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, ο ένας εκ των οποίων αγωνίζονταν πέρυσι στον Α.Ο.Κ. και μπορεί να ενισχύσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τον χώρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που πληροφορίες λένε ότι διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο είναι ένας παίκτης που θα καλύψει αρκετά κενά λόγω της εμπειρίας που διαθέτει στο χώρο της επίθεσης.

    Comments are closed.