Bookmarks

    Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας για το 2014 και πιο συγκεκριμένα για το 4o Προκριματικό Πρωτάθλημα 2014 της ΕΤΑΒΕ.

     

    Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας συνολικά κατέκτησαν δώδεκα (12) μετάλλια στο 4o Προκριματικό Πρωτάθλημα 2014 της ΕΤΑΒΕ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή 700 αθλητών από συνολικά 63 συλλόγους που έλαβαν μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες.

     

    Τα μετάλλια του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

     

    Συνολικά τα δώδεκα (12) μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας στο 4o Προκριματικό Πρωτάθλημα 2014 της ΕΤΑΒΕ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη έχουν ως εξής:

     

    Χρυσά μετάλλια: Συσούρκας Παναγιώτης, Πιτσής Γρηγόρης, Ιωάννου Πασχάλης, Ιωάννου Ηλιάνα, Σπανός Δημήτρης, Λουτσίδου Ελένη.

     

    Αργυρά μετάλλια: Πετρίδου Σοφία, Σουτλόγλου Γρηγόρης.

     

    Χάλκινα μετάλλια: Μπουμπούνα Γεωργία, Χρηστίδου Μαρία – Ελένη, Λογοθέτη Κυριακή, Τριανταφυλλίδου Μαρία.

     

     Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στους συγκεκριμένους αγώνες έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους και άλλοι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και αυτοί είναι οι Γεώργιος Λαμπαδίτης, Δημήτρης Μαβρίδης και Κίμων – Αλέξανδρος Αντωνιάδης. Τέλος να αναφέρουμε ότι 6 αθλητές του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας θα απαρτίσουν την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ για το 2015. Κάτι το οποίο αποδεικνύει την σπουδαία δουλειά η οποία γίνεται σε βάθος από τον δάσκαλο του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Χάρη Παλτόγλου, κάτοχο 5 Dan.

    Comments are closed.