Bookmarks

    Σε «πελάγη ευτυχίας» πλέουν, όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. μετά την παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη μέσα στη Χαλάστρα επί του Καμπανιακού με σκορ (1-2). Μία νίκη η οποία, εκ νέου έφερε τους «Αργοναύτες» στο ρετιρέ του πίνακα της βαθμολογίας με την ικανοποίηση πλέον να χαρακτηρίζεται δεδομένη τόσο εντός όσο και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας.

     

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ικανοποίηση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Καβάλας χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δικαιολογημένη. Βέβαια την ίδια ώρα από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας προσπαθούν να κρατήσουν όσο πιο χαμηλούς τόνους γίνεται και αυτό γιατί ο Α.Ο.Κ. μπορεί να πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» στην έδρα του Καμπανιακού, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δρόμος μέχρι που να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας είναι μακρύς και πολύ δύσκολος.  

     

    Κερδίζει τον κόσμο του όλο και περισσότερο

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. μετά την πολύ σπουδαία νίκη την οποία πέτυχε στο γήπεδο της Χαλάστρας και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κέρδισε ακόμη περισσότερο τους καβαλιώτες φιλάθλους. Μάλιστα στο γήπεδο της Χαλάστρας βρέθηκαν περίπου 100 καβαλιώτες φίλαθλοι οι οποίοι δημιούργησαν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και συνέβαλαν σε μέγιστο βαθμό ώστε η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη να πανηγυρίσει στο τέλος την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος.

    Χαλάρωμα, ρεπό και ακολουθούν προπονήσεις

    Σε αγωνιστικό επίπεδο χαλάρωμα πραγματοποίησαν σήμερα Δευτέρα (1/12) οι παίκτες της Καβάλας ενώ αύριο Τρίτη (2/12) έχουν ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν μετά την επίπονη προσπάθεια τους, στον αγώνα με τον Καμπανιακό. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. για το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (7/12) με αντίπαλο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (3/12) με την προγραμματισμένη προπόνηση κατά την διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του Γιάννη Ισπυρλίδη, αναμένεται κυρίως να πέσει σε θέματα τακτικής. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης για την αναμέτρηση κόντρα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων βλέπει κάποιους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμών ή δεν τους υπολόγιζε στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό λόγω τιμωρίας να ξεπερνούν τα προβλήματα τους και να τίθενται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της 9η αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Γαβριηλίδης που είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι μέσα στη Χαλάστρα και πλέον εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του. Σε ότι έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή Αμβρόσιο Παπαδόπουλο που είναι στρατευμένος, να σημειώσουμε ότι εντός των ημερών αναμένεται να πάρει μετάθεση σε στρατιωτική μονάδα της Καβάλας. Σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε ο συγκεκριμένος παίκτης να αναφέρουμε ότι η αποθεραπεία του βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Ισπυρλίδης, μπορεί να τον υπολογίζει για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για την περίπτωση του Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση στους κοιλιακούς και ενδεχόμενα για τον σκοπό αυτό να ταξιδέψει σε χώρα της Ευρώπης. Τέλος σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σταθούμε και στην περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσο επιθετικού της Καβάλας Μοντέϊρο Ζουνίνιο ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Είναι γνωστό ότι αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το τράβηγμα στους προσαγωγούς, η αποθεραπεία του βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αλλά στο «στρατόπεδο» της Καβάλας υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι πανέτοιμος μέχρι την ώρα του αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

    Comments are closed.