Bookmarks

    Το ένα από τα δύο «εισιτήρια» που οδηγούν στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, θα διεκδικήσει την Τετάρτη (10/12)  στις 2 το μεσημέρι, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στον Καμπανιακό ο Α.Ο.Κ. για την προημιτελική φάση της φετινής διοργάνωσης.

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη πλην της κατάκτησης της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας θα επιδιώξει σήμερα να ξεπεράσει με επιτυχία και το εμπόδιο του Καμπανιακού κάνοντας ένα ακόμη βήμα για διάκριση.

     

    Άριστο είναι το κλίμα

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να υπογραμμιστεί είναι το γεγονός ότι το κλίμα εντός των αποδυτηρίων της Καβάλας είναι πάρα πολύ καλό και αυτό έγινε ακόμα καλύτερο μετά την εντός έδρας νίκη της προηγούμενης Κυριακής σε βάρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων (2-1), για την 9η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Καβάλας είναι γεγονός ότι πλέον έχει βρει τα πατήματα της στο πρωτάθλημα, από αγωνιστική σε αγωνιστική βελτιώνεται όλο και περισσότερο και το γεγονός ότι με την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής βρίσκεται στο πρώτο «σκαλοπάτι» της βαθμολογίας μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Κάτι ανάλογο θέλει το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη να πετύχει και για το κύπελλο της Γ΄ Εθνικής, συνεχίζοντας την πολύ καλή έως τώρα πορεία στο θεσμό.

     

    Χαλάρωμα σήμερα Τρίτη (9/12)

    Με το χαλάρωμα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (9/12) το μεσημέρι στο γήπεδο του Χαλκερού, οι παίκτες της Καβάλας προετοιμάστηκαν ελαφρά για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό με τον προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη να μην αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Βέβαια να θυμίσουμε ότι γνωστό είναι το πρόβλημα του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση λόγω του προβλήματος του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς. Από εκεί και πέρα ο προπονητής των «Αργοναυτών» δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα και στην αναμέτρηση κόντρα στον Καμπανιακό πιθανότατα να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

     

    Γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε το γεγονός ότι στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό δεν θα ισχύσουν οι κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας και αυτό γιατί η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. αποφάσισε να βάλει γενική είσοδο 5 ευρώ. Ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν δυναμικό παρών και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Ισπυρλίδη για τη κατάκτηση της νίκης-πρόκρισης.  

     

    Τα ζευγάρια και οι διαιτητές

     

    Αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν σήμερα στις 2 το μεσημέρι σε αγώνες νοκ άουτ για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής καθώς και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν του αγώνες έχουν ως εξής:

     

    Πανσερραϊκός- Άρης (10/12, 14.00, Δημ. Σερρών)
    Διαιτητές: Στέφανος Κουμπαράκης (Ε.Π.Σ. Θράκης, Φώτιος Καμπερίδης, Εμμανουήλ Μηναδάκης (Ε.Π.Σ. Καβάλας)
    Παρατηρητής: Περικλής Βασιλειάδης (Ε.Π.Σ. Πέλλας)

    Α.Ο.Κ.- Καμπανιακός (10/12, 14.00, Δημ. «Ανθή Καραγιάννη»)
    Διαιτητές: Περικλής Παρχαρίδης, Ιωάννης Βάντσης (Ε.Π.Σ. Δράμας), Ευθύμιος Δημητριάδης (Ε.Π.Σ. Θράκης
    Παρατηρητής: Γεώργιος Φωτιάδης (Ε.Π.Σ. Σερρών)

    Comments are closed.