Bookmarks

    Η ώρα του κυπέλλου, έφτασε για τον Α.Ο.Κ. και το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη την Τετάρτη (10/12) στις 2 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα υποδεχθεί τον Καμπανιακό για τα προημιτελικά του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη θα αφήσει για λίγο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και κόντρα στην ομάδα του Καμπανιακού κοιτάει τη νίκη-πρόκριση και την διάκριση της ταυτόχρονα στον θεσμό του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι «Αργοναύτες» θα κατέβουν για να αγωνιστούν διεκδικώντας την μεγάλη πρόκριση με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού ξεπέρασαν με επιτυχία για το πρωτάθλημα, το εμπόδιο του Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον Α.Ο.Κ. να βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

     

    Άριστο είναι το κλίμα αλλά και προβληματισμός

    Στην παρούσα χρονική περίοδο να σημειωθεί ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας είναι άριστο και από αγωνιστική σε αγωνιστική γίνεται ακόμα καλύτερο. Το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη έχει κάθε λόγo για να αισιοδοξεί σε ότι έχει να κάνει με τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα αφού τα πάντα μέχρι τώρα κυλάνε κάτι περισσότερο από ικανοποιητικά με τον Α.Ο.Κ. να είναι εντός των στόχων που από την αρχή έχει θέσει. Στον Αντίποδα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε ότι από πλευράς των ιθυνόντων της ομάδας επικρατεί προβληματισμός για τον πολύ μικρό αριθμό των εισιτηρίων που κόπηκαν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη» κόντρα στο συγκρότημα του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση κόπηκαν μόλις 50 εισιτήρια, ένας πολύ μικρός αριθμός δηλαδή και για το λόγo αυτό η δυσαρέσκεια που υπάρχει από πλευράς της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας είναι μεγάλη. Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κόσμος της Καβάλας, θα πρέπει να δείξει την συμπαράσταση του πιο ουσιαστικά στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν είτε αυτά είναι για το πρωτάθλημα είτε για το θεσμό του κυπέλλου. Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και ειδικότερα ο 1ος όμιλος βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή, ο Α.Ο.Κ. είναι εντός των στόχων που έχει βάλει από την αρχή και οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να βρεθούν πιο κοντά στην ομάδα.

     

    Χωρίς απουσίες κόντρα στον Καμπανιακό

    Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη θα αγωνιστεί χωρίς προβλήματα κόντρα στον Καμπανιακό για το κύπελλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μοναδική απουσία για τους «Αργοναύτες» είναι εκείνη του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος όπως είναι γνωστό αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους κοιλιακούς του και το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε εγχείρηση ρουτίνας. Από εκεί και πέρα προβλήματα τραυματισμών αλλά και απουσίες λόγω τιμωρίας δεν υπάρχουν, με την τεχνική ηγεσία της Καβάλας να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του ποδοσφαιριστή Αμβρόσιου Παπαδόπουλου ο οποίος πήρε μετάθεση σε στρατιωτική μονάδα της Καβάλας και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

     

     Τα ζευγάρια και οι διαιτητές των αγώνων

    Αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν την Τετάρτη (10/12) σε αγώνες νοκ άουτ για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής καθώς και οι διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν του αγώνες έχουν ως εξής

     

    Πανσερραϊκός- Άρης (10/12, 14.00, Δημ. Σερρών)
    Διαιτητές: Στέφανος Κουμπαράκης (Ε.Π.Σ. Θράκης, Φώτιος Καμπερίδης, Εμμανουήλ Μηναδάκης (Ε.Π.Σ. Καβάλας)
    Παρατηρητής: Περικλής Βασιλειάδης (Ε.Π.Σ. Πέλλας)

     

    Α.Ο.Κ.- Καμπανιακός (10/12, 14.00, Δημ. «Ανθή Καραγιάννη»)
    Διαιτητές: Περικλής Παρχαρίδης, Ιωάννης Βάντσης (Ε.Π.Σ. Δράμας), Ευθύμιος Δημητριάδης (Ε.Π.Σ. Θράκης
    Παρατηρητής: Γεώργιος Φωτιάδης (Ε.Π.Σ. Σερρών)

    Comments are closed.