Bookmarks

    Στις 2 Φεβρουαρίου πέφτει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προκειμένου να ενημερωθούν τα σωματεία τα οποία ανήκουν στη δύναμη της. Μάλιστα να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες  δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής ενώ παράλληλα γνωστοποιούνται και οι ποινές που επιβλήθηκαν σε ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές αλλά και σωματεία.


     Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    – «1. Ενημερώνουμε όλα μας τα σωματεία ότι η λήξη της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου 2015, μεταφέρεται για την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 ώρα 12πμ.

     

    2. Γνωρίζουμε στα σωματεία του δευτέρου ομίλου της LEAGUE ότι η ποινή του Ποδοσφαιριστή Στερνιώτη Γ. του σωματείου Μακεδονικός Αμισιανών είναι μία (1) αγωνιστική ημέρα και όχι τέσσερεις (4) όπως εκ παραδρομής έχει γραφεί στο δελτίο τύπου της 28-11-2014.

     

    3. Το Σάββατο 13-12-2014 ο Μακεδονικός Αμισιανών αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Ηρακλή Καβάλας και όχι όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα τον Κεραυνό Πέρνης.

     

    4. Ο αναβληθείς αγώνας Μ.Α. Μεσορόπης-Φρίξος Ελευθερούπολης θα διεξαχθεί το Σάββατο 13-12-2014 και ώρα 3μμ στο γήπεδο της Ελευθερούπολης.

     

    5. Τα σωματεία που τον Ιούνιο του 2014 είχαν στην δύναμή τους περισσότερους από (140) ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα με αίτησή τους στην (ΕΙΜ) της ΕΠΟ, να αποδεσμεύσουν όσους ποδοσφαιριστές επιθυμούν, από αυτούς που ανήκαν στην δύναμη του σωματείου μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του 2014.

     

    6. Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου 2015, ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι δεν έχουν το δικαίωμα, να αποκτούν, αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιοδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, όταν οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιοδήποτε λόγο σε Ε.Π.Σ. Καβάλας και Ε.Π.Ο..

     

    7. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ποσειδώνας Καβάλας-Πανιώνιος Ξεριά θα αρχίσει στις 12 πμ ώρα.

     

    8. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές: 

    Ρουμελιώτης Γ. Ηρακλής Καβάλας, 2 αγωνιστικές

    Ασλανίδης Δ. Καβαλα 2004, 2 αγωνιστικές

    Μαντούβαλος Α. Ποσειδώνας Καβάλας, 2 αγωνιστικές

    Δραγουνάκης Ν. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, 1 αγωνιστική

    Ανωτίδης Γ. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, 1 αγωνιστική

    Χαραλαμπίδης Π. Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, 1 αγωνιστική

    Παπαβασιλείου Κ. Δόξα Αμυγδαλεώνα, 1 αγωνιστική

    Κεσαπίδης Σ, α) Έγγραφη αυστηρή επίπληξη. β) Σε 15 ημέρες αποκατάσταση ζημιάς και αντικατάσταση (3) καρεκλών.

    Παπαδόπουλος Κ. Έγγραφη αυστηρή επίπληξη.

    Βασιλειάδης Ι. Έγγραφη αυστηρή επίπληξη.

    Τσαγκαλίδης Χρ. Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για (2) μήνες.

    Σωματείο: Ναζιανζός Νέας Καρβάλης α) Τιμωρία γηπέδου (1) αγωνιστική με αναστολή. β) Χρηματικό πρόστιμο [50] ευρώ».

      

    Comments are closed.