Bookmarks

    Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα Σάββατο (27/12) οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μετά το ρεπό τριών ημερών που τους έδωσε ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης λόγω των εορτών των Χριστουγέννων. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι διακοπές για τους «Αργοναύτες» την περίοδο που διανύουμε θα έχουν μικρότερη διάρκεια σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές των υπολοίπων ομάδων που αγωνίζονται στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και αυτό γιατί την Κυριακή (4/1) ο Α.Ο.Κ. στο εξ αναβολής παιχνίδι του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας θα αντιμετωπίσει στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

     

     

    Μονόδρομος είναι η νίκη

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για τον Α.Ο.Κ. αφού βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο του ομίλου Άρη Θεσσαλονίκης. Έτσι το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη θέλει πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα προκειμένου να πλησιάσει την κορυφή και να μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό.

     

    Χωρίς Σταματόπουλο αλλά οριακά με Βαρέττα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο λίγο πολύ γνωστά είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης για το εξ αναβολής παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με τον Γιάννη Ισπυρλίδη να μην υπολογίζει στον σχεδιασμό των πλάνων του τον Παύλο Σταματόπουλο ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις (4) κίτρινες κάρτες. Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας Παύλος Σταματόπουλος που δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στις Σέρρες, συμπλήρωσε συνολικά τέσσερις (4) και την μία αγωνιστική της τιμωρίας του θα την εκτίσει στο εξ αναβολής παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Μία αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσει και ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπαντάνης ο οποίος είναι γνωστό ότι υποβλήθηκε σε εγχείρηση στους κοιλιακούς. Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έχει μπει ο ποδοσφαιριστής Αμβρόσιος Παπαδόπουλος και όσο κυλάει ο καιρός τόσο περισσότερο βελτιώνεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αφού έμεινε πίσω λόγω του τελευταίου τραυματισμού του. Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Καβάλας κατά τη διάρκεια της μεταφραφικής περιόδου του Ιανουαρίου Αργύρης Μπαρέτας έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ οριακά θα προλάβει, αν προλάβει για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Και αυτό γιατί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ξεκινάει μόλις δύο ημέρες πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο έχει οριστεί όπως είναι γνωστό να διεξαχθεί την Κυριακή (4/1). Από εκεί και πέρα σε αγωνιστικό επίπεδο ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν «πονοκεφαλιάζει» για καμία άλλη απουσία.

     

    Προετοιμασίες για τον ετήσιο χορό

    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο ετήσιος χορός του Α.Ο.Κ. που διοργανώνεται από τη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας και τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Ένας χορός ο οποίος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο (3/1) σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Λούσυ» στην Καβάλα. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μία εκδήλωση η οποία αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, κατά τη διάρκεια τις οποίας να σημειώσουμε ότι θα τιμηθούν άνθρωποι οι οποίοι προσέφεραν στον καβαλιώτικο αθλητισμό αλλά και στον Α.Ο.Κ.. Εκείνο το οποίο βέβαια οφείλουμε να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι οι καβαλιώτες φίλαθλοι θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. και βέβαια των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών προκειμένου ο χορός αυτός να σημειώσει, απόλυτη επιτυχία όπως πραγματικά αξίζει να είναι πετυχημένος.

    Comments are closed.