Bookmarks

    Σε «πελάγη ευτυχίας» πλέουν όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. μετά τη νέα σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στον Ακροπόταμο και σε βάρος του τοπικού Άρη με σκορ (1-3), για την 10η  αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

     

    Μία νίκη πέρα για πέρα σημαντική για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη που εντυπωσίασε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά έφτασε στην κατάκτηση ενός αποτελέσματος το οποίο εδραιώνει την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη στην 1η θέση του πίνακα της Βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

    Δικαιολογημένα είναι τα χαμόγελα

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι τα χαμόγελα τα οποία υπάρχουν στις τάξεις των «Αργοναυτών», εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας, χαρακτηρίζονται πέρα για πέρα δικαιολογημένα. Το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη, το παλεύει για τα καλά μέχρι σήμερα, βρίσκεται μέσα στους στόχους που από την αρχή έχει θέσει και το βασικότερο είναι, το ότι από αγωνιστική σε αγωνιστικοί οι καβαλιώτες φίλαθλοι συσπειρώνονται όλο και περισσότερο δίπλα στην ομάδα. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε, είναι το γεγονός ότι λίγο μετά την άφιξη της αποστολής του Α.Ο.Κ. στην Καβάλα, την Κυριακή (14/12) και μετά το τέλος του αγώνα στον Ακροπόταμο, όλα τα μέλη της, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές μετέβησαν στην κοσμική ψαροταβέρνα «ο Σάββας» που βρίσκεται στην περιοχή των Σφαγείων μετά την πρόσκληση που δέχθηκαν, στην ευγενική χειρονομία του ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας Σάββα Θεοδοσιάδη.

    Το μυαλό όλο με το Κοκκινόχωμα

    Ούτε λεπτό για ξεκούραση δεν έχουν οι παίκτες της Καβάλας και το ιδιαίτερα δύσκολο και βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των «Αργοναυτών», συνεχίζεται την Τετάρτη (17/12) στις 3 το μεσημέρι, με το εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Ένα παιχνίδι «παγίδα» όπως το χαρακτηρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της ομάδας. Μάλιστα από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδης προσπαθεί να κρατήσει, όσο πιο χαμηλούς τόνους μέσα στα αποδυτήρια μετά τη νίκη σε βάρος του Ακροποτάμου προκειμένου να κρατηθούν, όσο πιο χαμηλοί τόνοι γίνονται. Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης για το παιχνίδι κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αντιμετωπίζει τα ίδια αγωνιστικά προβλήματα. Δηλαδή δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους κοιλιακούς του.

    Ευχαριστίες για την φιλοξενία

    Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. εξέδωσε δελτίο τύπου μέσα από το οποίο εκφράζει τις ευχαριστίες της για την φιλοξενία από τη Διοίκηση της ομάδας του Άρη Ακροποτάμου. Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

    – «Η Διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Καβάλα ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Άρη Ακροποτάμου  για την άψογη φιλοξενία της στο χθεσινό παιχνίδι και της εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος».

    Comments are closed.