Bookmarks

    Έντονη κινητικότητα υπήρξε σήμερα Δευτέρα (22/12), αργά το μεσημέρι από τους ιθύνοντες του Άρη Ακροποτάμου, στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μία κινητικότητα η οποία είχε να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Παγγαίου αφού όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μας, το συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε 6 τουλάχιστον μεταγραφές.

     

    Πιο συγκεκριμένα στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας, είχαν συνεργασία σήμερα με τον Γραμματέα της τοπικής Ένωσης, ο Πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου Χρήστος Παρασκευάς, ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου Γιώργος Μανάφης καθώς επίσης και ο προπονητής της ομάδας Άκης Βάβαής. Εκεί βρέθηκαν και κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Ακροποτάμου.

     

    Έξι (6) μεταγραφές και έπεται συνέχεια

    Πιο συγκεκριμένα καλά πληροφορημένες πηγές μας, αναφέρουν ότι η Διοίκηση του Χρήστου Παρασκευά μέχρι σήμερα έχει προχωρήσει σε έξι (6) , μεταγραφές ενώ όπως όλα δείχνουν  θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφές. Πιο συγκεκριμένα παίκτες του Άρη Ακροποτάμου θεωρούνται: ο Βούλγαρος Σπας Γκεοργκίεφ, 22 ετών, επιθετικός χαφ. Ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης, 23 ετών, αμυντικός χαφ. Ο Δημήτρης Ζωγραφάκης, 36 ετών, χαφ. Ο Αλέξης Βλάχος, πρώην παίκτης του Ορφέα Ελευθερούπολης, 25 ετών επιθετικός και ο Ιωάννης Νέδος, 19 χρονών αμυντικός χαφ. Τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Άρη Ακροποτάμου είναι ο Βούλγαρος Κουάνγκ Ρουσλάν, 29 ετών, δεξιός μπακ χαφ.  

    Comments are closed.