Bookmarks

    Στο τελικό στάδιο έχει μπει το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. και στην απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή (5/12) στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης, ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης ολοκλήρωσε τα πλάνα του για την ενδεκάδα η οποία θα αγωνιστεί κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων την Κυριακή (7/12) στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

     

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και με το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρίδη, να μην σκέφτεται κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Άλλωστε για την ομάδα της Καβάλας κάθε παιχνίδι που ακολουθεί αποτελεί έναν «τελικό» και αυτί ισχύει και για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η ομάδα βρίσκεται στο πρώτο «σκαλοπάτι» του πίνακα της βαθμολογίας, το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλό, ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω από την ομάδα και γενικότερα οι συνθήκες που υπάρχουν είναι οι ιδανικότερες.

    Χωρίς πολλά προβλήματα με τους Αμπελόκηπους

    Το ευχάριστο πάντως είναι ότι μέρα με τη μέρα τα προβλήματα έχουν ελαχιστοποιηθεί για τον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη ο οποίος βλέπει την συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του να υπολογίζονται στα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Πιο συγκεκριμένα να σημειώσουμε ότι ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος που πήρε μετάθεση σε στρατιωτική μονάδα της Καβάλας, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης αφού έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώπισε. Υπολογίζεται στα πλάνα του Γιάννη Ισπυρλίδη όπως το ίδιο ισχύει και για τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γαβριηλίδη ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του. Αντίθετα εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. είναι ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπαντάνης ο οποίος λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς, την ερχόμενη βδομάδα υποβάλλεται σε εγχείρηση ρουτίνας. Πλήρως αποθεραπεύτηκε και ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μοντέϊρο Ζουνίνιον, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

    Με την συμπαράσταση του κόσμου

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο κόσμος, στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, θα πρέπει να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό τις προσπάθειες που θα καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. 

     

    Η ερχόμενη αγωνιστική

    (9η, 7/12, 15.00)

    Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια για την 9η αγωνιστική ημέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας είναι τα εξής:

     

    Άρης Θεσ.– Απόλλων Αρναίας
    Πανσερραϊκός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
    Θύελλα Φιλώτα – Αναγέννηση Γιαννιτσών
    Έβρος Σουφλίου – Άρης Ακροποτάμου
    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Δόξα Δράμας
    Καβάλα – Ηρακλής Αμπελοκήπων
    Ορφέας Ελευθερούπολης – Εθνικός Ν. Αγιονερίου
    Καστοριά – Καμπανιακός

    Η Βαθμολογία

    (8η αγωνιστική)
    1. Καβάλα (11-3) 16
    2. Άρης (11-6) 16
    3. Πανσερραϊκός (13-6) 15
    4. Έβρος Σουφλίου (10-6) 13
    5. Ορφέας Ελευθερούπολης (10-6) 13
    6. Δόξα Δράμας (10-9) 13
    7. Καμπανιακός (11-7) 12
    8. Εθνικός Ν. Αγιονερίου (7-6) 12
    9.Θύελλα Φιλώτα (7-7) 10
    10. Ηρακλής Αμπελοκήπων (7-6) 10
    11. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (6-8) 9
    12. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (7-8) 9
    13. Αναγέννηση Γιαννιτσών (5-11) 8
    14. Άρης Ακροποτάμου (7-14) 8
    15. Απόλλων Αρναίας (6-13) 4
    16. Καστοριά (2-14) 2

     

    Comments are closed.