Bookmarks

    Η εξαιρετική παρουσία που πραγματοποιεί η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, συνεχίστηκε και σε ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ το οποίο έδωσε το συγκρότημα του Γιάννη Τζήμα κόντρα απέναντι στον ΚΑΟ Δράμας.

     

    Η ομάδα του Γιάννη Τζήμα έπαιξε μπάσκετ αξιώσεων απέναντι στον ΚΑΟΔ και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση της νίκης με σκορ (72-67).

    Δεκάλεπτα: 21-20, 36-33, 50-55, 72-67.

     

    Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας (Τζήμας): Κρστέφσκι 10(1), Τότσιος 5(1), Καλαμπάκας 6, Κατσαρές 10, Καραποστόλου 20(6), Αγγελακόπουλος 3(1), Παπαρέγκας, Γκέλιος 4, Χαρισμίδης 6, Βελισσαρίου, Καλαϊτζίδης 4(1), Καράμπουλας 4.

    Κ.Α.Ο. Δράμας (Μέξας): Σλαφτσάκης 4, Παπαμακάριος 7, Τρότερ 5(1), Τζόνσον 3, Άτκινς 4, Όντομ 22(3), Μισέλ 5, Ζάρας 8(2), Λο 9(1).

    Η Ένωση διοργανώνει

    τουρνουά ακαδημιών

    Στις 27-28 και 29 Δεκεμβρίου η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έχει προγραμματίσει να διοργανώσει το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών. Ένα τουρνουά στο οποίο να σημειώσουμε ότι θα λάβουν μέρος νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στα τμήματα υποδομής του καβαλιώτικου συλλόγου όπως επίσης στο συγκεκριμένο τουρνουά θα λάβουν μέρος και καλαθοσφαιριστές του νομού Καβάλας, από την υπόλοιπη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και από την γειτονική Βουλγαρία. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά θα φιλοξενηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

    Comments are closed.