Bookmarks

    Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση που θα δώσει την Κυριακή (21/12) στις 3 το μεσημέρι ο Α.Ο.Κ. με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Πρόκειται για μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη θα επιδιώξει να πάρει το «τρίποντο», να αποχαιρετήσει το 2014 με τον πλέον ιδανικότερο τρόπο, παράλληλα δε, να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στην FootballLeague. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η αισιοδοξία που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Καβάλας, θεωρείται πέρα για πέρα δικαιολογημένη με το κλίμα να είναι άριστο μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ..

     

    Χωρίς προβλήματα με τον Πανσερραϊκό

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και το γεγονός αυτό αναμφισβήτητα τον βοηθάει στον σχεδιασμό των πλάνων του για το δύσκολο και πολύ καθοριστικό παιχνίδι μέσα στις Σέρρες. Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι η προετοιμασία των «Αργοναυτών» συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή (19/12) με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. δεν υπολογίζεται ο Μιχάλης Μπαντάνης που υποβλήθηκε σε εγχείρηση στους κοιλιακούς στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε καθώς επίσης και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος ο οποίος ναι μεν ότι έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά το τελευταίο τραυματισμό του αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμη σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

     

    Δωρεάν εκδρομή από τον Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί στο γήπεδο των Σερρών έχοντας την συμπαράσταση εκατοντάδων καβαλιωτών φιλάθλων που θα ταξιδέψουν στην γειτονική πόλη. Μάλιστα ο Κεντρικός Σύνδεσμος του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» ανακοίνωσε δωρεάν εκδρομή για την πόλη των Σερρών μετά από ευγενική χορηγία συμπολίτη μας ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και τον οποίο ο Σ.Φ.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί ιδιαίτερα. Το λεωφορείο του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. θα αναχωρήσει τη Κυριακή (21/12)  στις 12:30 το μεσημέρι από την Κεντρική Πλατεία της Καβάλας και όσοι θέλουν να συμμετέχουν στην εκδρομή θα επιβαρυνθούν μόνο το εισιτήριο του αγώνα.     

     

    H 12η Αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν για την 12η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, είναι τα εξής:

     

    Έβρος Σουφλίου – Άρης Θεσσαλονίκης

    Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αλεξ/πολης

    Πανσερραϊκός – Καβάλα

    Απόλλων Αρναίας – Ορφέας Ελευθ.

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καστοριά

    Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καμπανιακός

    Άρης Ακροποτάμου – Εθνικός N. Αγιονερίου

    Δόξα Δράμας – Ηρακλής Αμπελοκήπων

     

    Η Βαθμολογία

    (11η αγωνιστική)

    1. Άρης Θεσσαλονίκης (17-9) 23

    2. Καβάλα (16-5) 22

    3. Πανσερραϊκός (18-10) 19

    4. Καμπανιακός (18-9) 16

    5. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (13-9) 18

    6. Έβρος Σουφλίου (14-8) 16

    7. Θύελλα Φιλώτα (11-9) 16

    8. Δόξα Δράμας (13-14) 16

    9. Ορφέας Ελευθερούπολης (12-11) 14

    10. Εθνικός Ν. Αγιονερίου (7-8) 14

    11. Ηρακλής Αμπελοκήπων (10-11) 13

    12. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (9-11) 12

    13. Αναγέννηση Γιαννιτσών ( 8-16) 11

    14. Άρης Ακροποτάμου (11-23) 8

    15. Καστοριά (9-22) 6

    16.Απόλλων Αρναίας (7-19) 4

     

    *** Από έναν αγώνα λιγότερο, έχουν Καβάλα, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Έβρος Σουφλίου και Πανσερραϊκός

    Comments are closed.